GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Δεν αγόρασε δώρο στην έγκυο κοπέλα του και εκείνη τον...

Μια έγκυος από το Ιλινόις κρατείται από τις αρχές με εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων, με την κατηγορία ότι... μαχαίρωσε τον φίλο της ε...



Μια έγκυος από το Ιλινόις κρατείται από τις αρχές με εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων, με την κατηγορία ότι... μαχαίρωσε τον φίλο της επειδή εκείνος δεν της είχε αγοράσει δώρο!
Η 24χρονη Miata Phelan από το Σικάγο σκότωσε τον φίλο της, τον 28χρονο Larry Martin στις 30 Απριλίου, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού με αφορμή το γεγονός ότι ο νεαρός δεν της είχε πάρει δώρο.

H Phelan ήταν έξαλλη με τον Martin ο οποίος βρισκόταν στα μαγαζιά και αγόρασε δώρο για τον 8χρονο γιο του, όχι όμως και για την κοπέλα η οποία την επόμενη ημέρα είχε τα γενέθλιά της.

Ο καυγάς μεταξύ της εγκύου και του φίλου της ''άναψε'' και τελικά όταν έφτασαν στο σπίτι η κοπέλα τον μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια του ξαδέλφου του και του γιου του.
Το θύμα πέθανε λίγο μετά στο νοσοκομείο.
Η Phelan θα οδηγηθεί στο δικαστήριο σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση