GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μονεμβασιώτης: Την Τετάρτη τελειώνουμε

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Απόλλωνα Σμύρνης στον Παναγιώτ...


Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Απόλλωνα Σμύρνης στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος παραδέχθηκε πως την Τετάρτη θα ξεπεραστεί τα νομικής φύσης θέματα.
«Είμαστε κοντά, αλλά θα πούμε πως τελειώσαμε μόνο όταν ολοκληρωθεί και τυπικά το ζήτημα. Υπάρχουν ακόμα κάποια νομικά ζητήματα που πρέπει να ξεπεραστούν και πιστεύω πως μέχρι την Τετάρτη θα είμαστε σε θέση να πούμε πως όλα πήγαν καλά», τόνισε ο γνωστός επιχειρηματίας στο «Goal».
Σημαντικό ρόλο στις επαφές των δύο πλευρών φαίνεται πως έπαιξε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας, Δημήτρης Κοτταράς, ο οποίος είχε κάνει το «κονέ» με τον κ. Μονεμβασιώτη και αναμένεται να αντικαταστήσει τον κ. Μυροφορίδη στη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση