GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Λαγκάρντ προειδοποίησε για το πρόγραμμα βοήθειας προς την Ουκρανία

Το πρόγραμμα διάσωσης της Ουκρανίας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ύψους 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αντιμετωπίζει γεωπολι...



Το πρόγραμμα διάσωσης της Ουκρανίας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ύψους 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αντιμετωπίζει γεωπολιτικούς κινδύνους καθώς και κινδύνους στην εφαρμογή του, όπως δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ. «Στο μέτωπο της εφαρμογής, παίρνουμε όλες τις προφυλάξεις, που μπορούμε προκειμένου να περιοριστούν οι κίνδυνοι» δήλωσε στους δημοσιογράφους η εκτελεστική διευθύντρια του Ταμείου.

«Σε γεωπολιτικό επίπεδο, η διμερής διεθνή υποστήριξη και η συνεργασία όλων των μερών, θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για να ενισχυθεί η θέση της οικονομίας της Ουκρανίας», συμπλήρωσε η Λαγκάρντ.

Η Ουκρανία, η οποία είναι στη μέση μιας σοβαρής εσωτερικής πολιτικής κρίσης που απειλεί με διαμελισμό τη χώρα, εξηγεί το ΑΜΠΕ, έλαβε την Τετάρτη πακέτο διάσωσης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με στόχο να βοηθηθεί η παραπαίουσα οικονομίας, και το οποίο θα ξεκλειδώσει ένα επιπλέον πακέτο διεθνούς βοήθειας ύψους 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

1 σχόλιο

  1. Ξέρετε τι φοβούνται ΝΔ και Πασόκ- Ελιά και Ποτάμι ; Όταν ανοίξουν οι κάλπες των δημοτικών εκλογών και δουν τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες του Σύριζα, των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε εκλογικά ύψη και με μεγάλα ποσοστά στις ευρωεκλογές.

    Σκεφτείτε να πάρει ένα 30% ο Σύριζα, ένα 10-12% οι ΑΝΕΛ, ένα 15% η Χ.Α και ένα 10% το ΚΚΕ τι έχει να γίνει... Σκεφτείτε να βγουν στο β' γύρο στην Αθήνα ο Σακελλαρίδης και ο Καπερνάρος και στη Περιφέρεια Αττικής η Δούρου και ο Χαΐκάλης και να καταποντιστούν Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος, Σγουρός, Μπουτάρης, Καλαφάτης, Ιωαννίδης !!! Ναι, μπορούμε να τους ταρακουνήσουμε. Για πρώτη φορά το 85% του Ελληνικού λαού είναι αποφασισμένο να τους στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Όλοι περιμένουν τις κάλπες για να μαυρίσουν τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ ( Ελιάς), της ΝΔ,του Ποταμιού, της Δημάρ και του ΛΑΟΣ. Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση