GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε ο δάσκαλος που είχε κατηγορηθεί ότι έκαψε το σχολείο στην Κύμη

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε σε αγροικία, νεκρός και δίπλα του ήταν το όπλο. Στα μέσα Απριλίου, σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση με ...


Ο άτυχος άντρας βρέθηκε σε αγροικία, νεκρός και δίπλα του ήταν το όπλο.
Στα μέσα Απριλίου, σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση με την ομολογία του εκπαιδευτικού. Το πιο ιστορικό σχολείο της πόλης καταστράφηκε ολοσχερώς στις 2 Απριλίου.
Οι μέρες πέρασαν και ο ίδιος από τις τύψεις θέλησε να αυτοκτονήσει στις 14 Απριλίου. O ίδιος, δάσκαλος στο επάγγελμα, στο παρελθόν, δίδασκε εκεί. Το περιστατικό συνέβη στο Χωνευτικό της Κύμης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφυγε από το σπίτι του και πήγε εκεί. Είχε μαζί του και ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά.
Περαστικός τον είδε αιμόφυρτο και κάλεσε βοήθεια. Ο άντρας μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της Κύμης και στην συνέχεια στην Χαλκίδα. Στην Χαλκίδα φαίνεται ότι ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς.
Μετά από έναν μήνα περίπου, ο άτυχος άντρας δυστυχώς αποφάσισε να αυτοκτονήσει ξανά. Έτσι πήγε σε μία αγροικία έξω από την Κύμη και έβαλε τέλος στην ζωή του με όπλο.
Πηγή: evianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση