GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ιταλικές ομάδες ενδιαφέρονται για Μήτρογλου. Δείτε ποιες έχουν μπει στο "χορό" των υποψηφίων

Στην Ιταλία πληθαίνουν τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες για ενδιαφέρον των Ίντερ, Ρόμα και Νάπολι για τον Κώστα Μήτρογλου. Περιζή...



Στην Ιταλία πληθαίνουν τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες για ενδιαφέρον των Ίντερ, Ρόμα και Νάπολι για τον Κώστα Μήτρογλου. Περιζήτητος και ο Αλεξάντερ Κατσάνικλιτς.
Τουλάχιστον τρεις ομάδες από την γειτονική μας χώρα εμφανίζονται να έχουν στην λίστα τους για το προσεχές καλοκαίρι τον Κώστα Μήτρογλου παρότι δεν μπόρεσε να κάνει αρκετές συμμετοχές στην Φούλαμ αλλά και να την βοηθήσει αισθητά. Εκτός από την Ρόμα και τη Νάπολι οι Ιταλοί βάζουν στο κόλπο και την Ίντερ.
Οι «νερατζούρι» έχουν στα υπ' όψιν τους και τον Μητρογκόλ καθώς και τον 22χρονο διεθνή Σουηδό χαφ, Αλεξάντερ Κατσάνικλιτς, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στη Φούλαμ. Για τον Κατσάνικλιτς υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Για την Ίντερ επισημαίνεται πως έχει στο πλάνο της να αγοράσει και τον Μήτρογλου και τον Κατσάνικλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση