GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Ζήτησε από τον Ολάντ, μέσω επιστολής, να της βρει γαμπρό

Ανάμεσα στις 101 πιο παράξενες επιστολές πολιτών στα Ηλύσια Πεδία ξεχωρίζει ως πιο σουρεαλιστική αυτή που έλαβε ο Φρανσουά Ολάν...



Ανάμεσα στις 101 πιο παράξενες επιστολές πολιτών στα Ηλύσια Πεδία ξεχωρίζει ως πιο σουρεαλιστική αυτή που έλαβε ο Φρανσουά Ολάντ από μία ανύπαντρη 38χρονη.
Η ίδια λοιπόν έγραψε: "Κύριε πρόεδρε, η μητέρα μου με πίεσε να σας γράψω. Έχω απελπιστεί που είμαι ακόμη ανύπαντρη στα 38. Πιστέψτε με, δε γράφω για σας (είστε πολύ ώριμος για μένα). Αλλά η μητέρα μου πιστεύει ότι με τόσο κόσμο που γνωρίζετε, στατιστικά ο μέλλων σύζυγός μου πρέπει να βρίσκεται στον κύκλο σας".
Το απόσπασμα περιλαμβάνεται στο βιβλίο της Γαλλίδας συγγραφέα, δημοσιογράφου και μπλόγκερ, Σαντρίν Καμπέζ, που κυκλοφόρησε χθες με τίτλο "Κύριε Πρόεδρε, σας γράφω σήμερα".
Εξίσου περίεργο είναι και ένα γράμμα που έλαβε από μία θαυμάστρια ο Νικολά Σαρκοζί το 2007, δηλαδή αμέσως μετά το χωρισμό του από τη Σεσίλια, η οποία δε δίστασε να του κάνει πρόταση γάμου, εσωκλείοντας και το ...εσώρουχο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση