GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ καθυστερήσεις στην εκταμίευση της δόσης του ΔΝΤ

Στη διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για αναβολή της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ...


Στη διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για αναβολή της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και καθυστέρηση της δόσης των 3,6 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με το υπουργείο οι πληροφορίες που επικαλούνται τα δημοσιεύματα είναι αναληθείς.
«Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα γίνει πριν από το τέλος Μαΐου και σε κάθε περίπτωση νωρίτερα από ό,τι προέβλεπε το ανακοινωθέν του Eurogroup της 5ης Μαΐου. Ως γνωστόν, το ανακοινωθέν έθετε τη συνεδρίαση αυτή στις αρχές Ιουνίου», σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.
Όσον αφορά στο δημοσιονομικό κενό που επικαλούνται τα δημοσιεύματα αυτά, και συγκεκριμένα 2 δισ. ευρώ για το 2015 και 3 δισ. ευρώ για το 2016 το υπουργείο Οικονομικών υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή, δεν υφίσταται δημοσιονομικό κενό για την περίοδο 2014 -2018.
«Το δημοσιονομικό κενό που υπάρχει στην ενδιάμεση περίοδο 2015-2016 σύμφωνα με το πρόγραμμα, υπερκαλύπτεται από την καλύτερη επίδοση του 2014, από τις θετικές επιπτώσεις στα έσοδα και στις δαπάνες που έχουν οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και οι συνεχιζόμενες μεταρρυθμίσεις, καθώς από τις θετικές επιπτώσεις στην οικονομία που προβλέπονται από την έξοδο στις αγορές τραπεζών και επιχειρήσεων», συμπληρώνει η ανακοίνωση.
Πηγή: www.newsbeast.gr

2 σχόλια

  1. Δευτέρα 26-5-2014 , ο Εφιάλτης Ξεκινά .
    Προσπαθείς να ξυπνήσεις , περπατάς αλλά ο εφιάλτης σε ζώνει από παντού δεν ξέρεις αν είναι νύχτα ή ημέρα.
    Το προεκλογικό χαμόγελο έδωσε την θέση του στην ποντικίσια σου έκφραση που τρέχει να κρυφτεί .
    Σού το λένε στα ίσια , πλήρωνε καλή μου τώρα τον λογαριασμό και εσύ έρχεσαι σε οργασμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άς είμεθα καχύποπτοι καί προσεκτικοί/επιφυλακτικοί,διότι οί μονταζιέρες(!!!!!) τού παρακράτους,πού έχει εγκατασταθή στό Μαξίμου από τό 2012,ειδικά αυτήν τήν προεκλογική -κι όχι μόνον – περίοδον
    ## εργάζεται(!) μέ φούλ τίς μηχανές,διά τήν μεγαλύτερη εκλογική νοθεία τών τελευταίων 60 χρόνων μεσώ υπέρ υπολογιστών!

    Άς συνειδητοποιήσουμε δέ,ότι έχουμε από τό 2012, βίαια κατάλυση τού Δημοκρατικού Πολιτεύματος,αφού από τότε έχει εγκαθιδρυθή ## τό καθεστώς/παρακράτος τού ΝεοΤσαουσέσκου SSαμαρά ## μέ ό,τι συνεπάγεται,διά τήν Δημοκρατία Μας!!!

    Ή 25η Μαίου άς είναι ή Ημέρα τής Μεγάλης Άνατροπής καί Λύτρωσης/Απελευθέρωσης τής χώρας Μας,από τούς ΑλητοΛηστοΣυμμορίτες τής ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΠΟΛΑΝ!!!

    ή Ε Λ Λ Α Σ

    ή επί…..SS α μ α ρ ά ς!!!καμιά ψήφος ΧΑΜΈΝΗ...Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ..ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση