GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας «διαθέσιμων» αύριο

Σχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα θα  συγκεντρωθούν αύριο στις 12:0...



Σχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα θα  συγκεντρωθούν αύριο στις 12:00 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής στην αυριανή κινητοποίηση η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) κήρυξε δίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 14:00 για την πρωινή βάρδια και από τις 14:00 έως τις 16:00 για την απογευματινή βάρδια.

Η ΟΛΜΕ καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να κρατά σε ομηρία 1.800 εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προωθεί την άμεση απόλυση 85 εκπαιδευτικών για τους οποίους ήδη έχει διακοπεί η μισθοδοσία από 22 Μαρτίου και προετοιμάζει την απόλυση εκατοντάδων άλλων εκπαιδευτικών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε παράταση διαθεσιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση