GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχαιρέτησε τη Θέλτα ο Λουίς Ενρίκε

Μέσω του προφίλ που διατηρεί στο facebook ο Λουίς Ενρίκε ευχαρίστησε τη Θέλτα και όλους όσοι εργάζονται σε αυτή για την συνεργασία π...


Μέσω του προφίλ που διατηρεί στο facebook ο Λουίς Ενρίκε ευχαρίστησε τη Θέλτα και όλους όσοι εργάζονται σε αυτή για την συνεργασία που είχαν.
Ο Λουίς Ενρίκε πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα από την οποία σήμερα θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από την καρδιά μου. Παίκτες, υπαλλήλους και οπαδούς για την αφοσίωση και τη στήριξη όλη την σεζόν», έγραψε ο Καταλανός τεχνικός.
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Τώρα που η κυβέρνηση πήρε ψήφο ανοχής ( ή και εμπιστοσύνης ; ) στις περιφέρειες ( όπως λένε υπουργοί και βουλευτές και ΜΜΕ ), ήρθε η ώρα να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

    Ήρθε η ώρα να εισπράξει τα ληξιπρόθεσμα χρέη δισ. ευρώ προς τις εφορίες. Δεν είναι δυνατόν να έχουν μεγάλες καταθέσεις στις τράπεζες και να χρωστάνε στην εφορία !

    Ήρθε η ώρα να ψάξει να βρει το μαύρο χρήμα που υπάρχει στις αγροτικές και τουριστικές περιοχές, που δεν κόβονται αποδείξεις,ειδικά στους ξένους.

    Ήρθε η ώρα να μειώσει ακόμα περισσότερο το προσωπικό στους δήμους και στις περιφέρειες, όπου δεκάδες κάθονται χωρίς αντικείμενο, αλλά και σε όλο το δημόσιο. Απολύσεις, διαθεσιμότητα, κλείσιμο δημοτικών επιχειρήσεων, ιδιωτικοποιήσεις όλων των δημόσιων οργανισμών τάχιστα, μείωση των κονδυλίων για σχολεία και νοσοκομεία που δεν είναι παραγωγικά, να πληρώνουν το γιατρό ή τα φάρμακα και τα σχολικά έξοδα όσοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ και οικογενειακές καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ.

    Ήρθε η ώρα να πιάσει τη μεγάλη φοροδιαφυγή στα ελεύθερα επαγγέλματα ( γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους,συμβολαιογράφους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς κλπ ) ελέγχοντας όσους έχουν τα 2 τελευταία χρόνια ραγδαία αύξηση των καταθέσεών τους, παρά τη κρίση, απόκτηση περιουσίας μέσα στο 2013-2014 , καθώς και έλεγχος των καταθέσεων ανέργων που κάνουν πχ ιδιαίτερα μαθήματα ( σε παιδιά Λυκείου- Γυμνασίου ή ξένων γλωσσών ) και εισπράττουν μαύρα χρήματα 30 έως 50 ευρώ την ώρα. Ήρθε η ώρα να ελέγξει τα οικονομικά των έργων που έγιναν από Δήμους και περιφέρειες.

    Οι Έλληνες φαίνεται ότι αρέσκονται στην οικονομική πολιτική του κ.Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα και στη φορολογική πολιτική, όπως έδειξαν με τη ψήφο τους στις εκλογές. Όλοι όσοι έκαναν παράνομες αιτήσεις για κοινωνικό μέρισμα πρέπει να πληρώσουν μεγάλα πρόστιμα. Επίσης, να γίνει έλεγχος σε όσους πήραν επίδομα θέρμανσης με πλαστά ή εικονικά τιμολόγια ή στη θέση άλλων δικαιούχων. Να ελεγχθούν, επίσης, και οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ πως χρησιμοποιήθηκαν και που από τους δήμους και τις περιφέρειες καθώς και όλες οι επιδοτήσεις στους αγρότες. Μετά τις εκλογές πρέπει να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα ( ταξί, φορτηγά, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, φαρμακεία ) γιατί δεν υπάρχει πολιτικό κόστος,όπως φάνηκε ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση