GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα μαλακά ο ύποπτος που φέρεται να πέταξε τη κροτίδα

Ποινική υπόθεση για χρησιμοποίηση επικίνδυνου αντικειμένου (άναμμα φωτοβολίδας) καταχωρήθηκε εναντίον του 25χρονου, που είχε συ...



Ποινική υπόθεση για χρησιμοποίηση επικίνδυνου αντικειμένου (άναμμα φωτοβολίδας) καταχωρήθηκε εναντίον του 25χρονου, που είχε συλληφθεί σχετικά με βία στα γήπεδα, κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, χθες ο 25χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου και καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για απάντηση στις 20/06/2014, ενώ παράλληλα διέταξε όπως ο 25χρονος υπογράψει χρηματική εγγύηση ύψους 10,000 ευρώ. Επίσης, το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 25χρονου διάταγμα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους από σήμερα μέχρι και την αποπεράτωση της υπόθεσης. Ο 25χρονος αφού εκπλήρωσε τον όρο του Δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση