GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Γκρατσιάνο Πελέ θέλει να "χτυπήσει" ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε επίσημα για την απόκτηση του Γκρατσιάνο Πελέ, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Sky Sports Italia, Τζιανλ...



Ο Ολυμπιακός κινήθηκε επίσημα για την απόκτηση του Γκρατσιάνο Πελέ, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Sky Sports Italia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο.
Όπως αναφέρει, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 5 εκατ. ευρώ στη Φέγενορντ και 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο στον 29χρονο Ιταλό φορ.
Σε δύο σεζόν με την ομάδα του Ρότερνταμ ο Πελέ έχει πετύχει 54 γκολ σε 64 εμφανίσεις. Φέτος έχει 26 γκολ σε 32 εμφανίσεις. Στο παρελθόν είχε περάσει από Λέτσε, Κατάνια, Κροτόνε, Τσεζένα, Σαμπντόρια, Πάρμα και Άλκμααρ, ενώ υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της Ιταλίας.
Πάντως μοιάζει δύσκολο να έχει ασχοληθεί ο Ολυμπιακός για τον Πελέ, ειδικά με τα συγκεκριμένα ποσά και από τη στιγμή που υπάρχουν επιβεβαιωμένες επαφές με άλλον σέντερ φορ, τον Άλαν Πουλίδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση