GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη σοκ για τη δίκη Καμμένου-Γεωργιάδη. Η πρόεδρος του δικαστηρίου καταγγέλλει "παρέμβαση" για μείωση της χρηματικής ποινής...

Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης καταγγέλλει πρόεδρος Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με αφορμή την υπόθεση αντιδικίας μεταξύ του υ...

Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης καταγγέλλει πρόεδρος Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με αφορμή την υπόθεση αντιδικίας μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
Η Πρόεδρος Πρωτοδικείου Ευαγγελία Γεωργίτση που εκδίκασε την αγωγή του Π. Καμμένου σε βάρος του Α. Γεωργιάδη, για συκοφαντική δυσφήμηση, όσον αφορά στην υπόθεση του σκάφους Iliatoras, καταγγέλλει -μέσω αναφοράς-  παρέμβαση και τις πιέσεις του προέδρου του Αρείου Πάγου ώστε να μειώσει τη χρηματική ποινή ειδάλλως θα τιμωρούνταν με. πειθαρχικό παράπτωμα και ως εκ τούτου δεν θα προαγόταν.
Σύμφωνα με την αναφορά-σοκ της προέδρου του δικαστηρίου η οποία εστάλη στον Υπουργό Δικαιοσύνης, με αριθμό πρωτοκόλλου 1605/24-04-2014, και κοινοποιήθηκε στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η καταγγέλλουσα δικαστικός τονίζει ότι δέχτηκε πιέσεις και απειλές για πρόωρο τερματισμό της πορείας της στο δικαστικό σώμα.
Όπως αναφέρει στην καταγγελία της: «Κλήθηκα από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, χωρίς να γνωρίζω τον λόγο. Κατά την επίσκεψή μου στον τέταρτο όροφο του Αρείου Πάγου διαπίστωσα ότι ο κ. Πρόεδρος είχε δεχθεί προηγουμένως σε ακρόαση και τους τρεις συνέδρους της συνθέσεώς μου. Κατά την είσοδό μου στο γραφείο του κ. Προέδρου δέχτηκα, αιφνιδιαζόμενη, τις αυστηρές επιπλήξεις του, χωρίς καν να ακουστώ, για το έντονο ύφος με το οποίο είχα διατυπώσει την άποψή μου κατά τον χρόνο της προσδιάσκεψης».
Όπως αναφέρει η δικαστικός άκουγε έκπληκτη τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και απάντησε ότι δεν είχε γίνει καμία διάσκεψη! Διαπίστωσε δε, από όσα της είπε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ότι είχε προηγηθεί διάσκεψη των υπόλοιπων μελών του δικαστηρίου εν αγνοία της και ουσιαστικά είχε ληφθεί απόφαση!
«Ο πρόεδρος συνέχιζε να με επιπλήττει, θεωρώντας απαράδεκτες τις συστάσεις μου προς τα μέλη της συνθέσεως, οι οποίες, κατά την άποψή του, "με καθιστούν γελοία", συνέχισε δε διατυπώνοντας την άποψή του ότι δεν έχω αντιληφθεί σοβαρά τον ρόλο μου ως δικαστικός λειτουργός", ότι "εκθέτω με την συμπεριφορά μου αυτή το δικαστικό σώμα", ότι του θυμίζω "ένα δικαστή από τη Θεσσαλονίκη που νόμιζε ότι ήταν αυτός ο μόνος έντιμος με αποτέλεσμα να μην τον συναναστρέφεται κανένας συνάδελφός του και να απομονωθεί"», σημειώνει στην αναφορά.
Σημειώνεται ότι και οι υπόλοιποι δύο δικαστές οι οποίοι δίκασαν την υπόθεση συμφώνησαν με την καταδικαστική απόφαση εναντίον του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη διαφωνώντας μόνον ως προς το ύψος της χρηματικής ποινής. Εκατό χιλιάδες ευρώ είχε προτείνει η κυρία Γεωργίτση, δεκαπέντε εκείνοι με το επιχείρημα ότι το πρόστιμο ήταν δυσανάλογο των εισοδημάτων του, όταν για αντιδικίες μισθοσυντήρητων πολιτών (συκοφαντική δυσφήμιση), επιδικάζονται καθημερινά πρόστιμα των 30 και 50 χιλιάδων ευρώ…
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε ότι «είμαι ενήμερος για το θέμα. Έχω διαβάσει την αναφορά της Προέδρου Πρωτοδικών και θα εξετάσω την υπόθεση».
Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «η πρόεδρος Πρωτοδικών στο δικαστήριο δεν με άφησε να μιλήσω σχεδόν καθόλου. Δεν γνωρίζω για την αναφορά που έχει κάνει και είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε μηνύσεις».
Ενήμερος για την υπόθεση αυτή είναι και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μιχάλης Θεοχαρίδης ο οποίος δεν θέλησε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο λόγω του θεσμικού του ρόλου.

30 σχόλια

  1. Το φορολογικά μέτρα του Στουρνάρα και τα χαράτσια του Βενιζέλου, ο νέος φόρος στα ακίνητα, η κοροιδία με το μέρισμα που δόθηκε για εξαγορά ψήφων,οι κατασχέσεις που έπονται των εκλογών, ο νέος ληστρικός φόρος στα ακίνητα και οι νέες μειώσεις στις συντάξεις επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

    Αντίθετα με τις στημένες δημοσκοπήσεις, όποιος γυρνάει στην αγορά και στα καφενεία, βλέπει ένα εκλογικό ντέρμπι ανάμεσα στους υποψηφίους του Σύριζα και της Ελλ. Αυγής και καταβαράθρωση των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών ( επίσημων και ψευτοανεξάρτητων ) της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ- Ελιάς.

    Το μεγαλύτερο γέλιο, όμως, θα έχουν οι ευρωεκλογές, όπου η ΝΔ θα πέσει πολύ κάτω από 15% και η Ελιά - Ποτάμι κάτω από 4%, γιατί ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Βλέποντας τα στημένα γκάλοπ που προσπαθούν τεχνητά να φουσκώσουν τα ποσοστά της ΝΔ, της Ελιάς, του Ποταμιού και της Δημάρ, ενώ ήθελε να ψηφίσει μικρότερα κόμματα, τώρα συσπειρώνεται στα 4 ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών για να στείλει μήνυμα στην Ευρώπη ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα, ούτε μεσοπρόθεσμα, ούτε μακροπρόθεσμα : Σύριζα, Χρ. Αυγή, Ανεξάρτητους Έλληνες και ΚΚΕ, οι οποίοι φαίνονται στα μάτια πολλών ως λύση για δυναμική παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο !

    Δηλαδή, με τα στημένα γκάλοπ οι ψηφοφόροι οργίστηκαν ακόμα πιο πολύ και θα δούμε τεράστια ποσοστά στους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες του Σύριζα και της Ελλην. Αυγής. Ο κόσμος τρέμει τις κατασχέσεις σπιτιών που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση και τους φόρους στα εισοδήματα και ακίνητα. Θέλει να τιμωρήσει για την ανεργία, τη φτώχεια, τα συσσίτια, τις ουρές στην εφορία και στη ΔΕΗ, για τα παιδιά του που μοναδικό μέλλον έχουν τα 5μηνα του ΕΣΠΑ, δηλαδή το απόλυτο κενό.

    Προς έκπληξη των δημοσκόπων, η μάχη αυτή τη Κυριακή θα δοθεί μεταξύ Σύριζα και Ελληνικής Αυγής για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες, ενώ ο κόσμος φαίνεται να στηρίζει και υποψηφίους των ΑΝΕΛ,όπως ο Π. Χαϊκάλης στην Αττική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδωνάκο την πούτσισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε να δούμε σήμερα Τρίτη Αλ Τσαντίρι Νιούζ, να γελάσει λίγο το χειλάκι μας σ' αυτή τη μαυρίλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνουν πως δεν συνέβη τίποτα! Πόσο δίκιο είχε ο ανώτατος θεσμικός παράγοντας, το δεξί χέρι του Σαμαρά Δικαστές ρόμπες ξεκούμπωτες!

    Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης καταγγέλλει πρόεδρος Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με αφορμή την υπόθεση αντιδικίας μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου...Θα κάνετε και νοθεία στα εκλογικά αποτελέσματα κύριε υπουργέ!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΕΊΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ άλλοι να ανοίξουν τα ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑ.ΟΣ--ΝΟΥΔΟΥ---ΠΑΣΟΚ ΦΥΡΕΡ..
    Να καεί να καΕΙ το μπουρδέλο.. η ΕΛΛΆΔΑ...ψήφους δεν παίρνουν τα ΕΞΕΛ να φοβάστε της ΝΟΘΕΙΑΣ ...

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ....ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΟΣΑ ΠΕΙΡΑΤΕ; ...ΠΛΑΥΡΗΣ--ΒΟΔΙΡΗΣ--ΤΖΑΒΕΛΑ--ΑΔΩΝΙΣ--ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ!!!ΠΟΣΑΑΑΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΌΣΑ////

    ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΟ:Να ποιοι εκπροσωπούσαν την ελληνική κοινωνία στην Ε.Ε και θέλουν να εκλεγούν ξανά "Νίκη Τζαβελα, Ν.Δ "Να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης"


    http://www.youtube.com/watch?v=k-copp9sNbY


    ΟΧΙ ΜΑΥΡΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΣ ..ΓΑΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΑΜΗΤΑ ..ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΎΣΕΙ ΑΘΏΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κυβερνάτε ΕΣΕΙΣ και ΣΚΑΣΕΤΑΙ ..ΟΎΤΕ ΔΙΚΆΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ,,,ΜΕΡΙΚΟΊ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΕΚΒΙΆΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΎΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ... Η ΤΕΒΑ ΘΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΘΟΘΟΣΚΟΠΕΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΏΝ... ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΏΝ ΩΣ ΝΆΖΙ

    ΓΙΑ ΤΟ {ΣΧΈΔΙΟ Ζ} ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΊΩΝ ΞΈΡΑΤΕ ΤΊΠΟΤΑ; ...ΣΊΓΟΥΡΑ ΟΧΙ..ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΜΆΘΟΥΝ ΤΙ ΉΤΑΝ ΤΟ {ΣΧΈΔΙΟ Ζ} ΑΠΌ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΣΑΣ ΔΊΝΟΥΝ ΩΜΑ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΑΓΌΡΑΣΑΝ/...ΣΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ....... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ... ΤΣΟΓΑΛΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψέματα, ψέματα πες μου πως είναι ψέμα,

    Ψέμα κι αλήθεια σήμερα δύσκολα διακρίνονται. Συνήθως το ψέμα
    μοιάζει πειστικότερο.

    Κι όλα αυτά στην χώρα που ήξερε καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη τη σημασία των χρήσιμων μύθων για να κινητοποιήσει τις μάζες.

    Την ιστορία λένε τη γράφουν οι νικητές. Κι εμείς νικήσαμε. Αλλά οι Nαζί παίρνουν ιδεολογική τους ρεβάνς με 65 χρόνια καθυστέρηση.

    Κι έχουν μαζί τους ένα σωρό δημοκράτες,δείτε ποιοι κάνουν αυτή την αποκατάσταση ( της δικής τους ιστορίας )..Άδωνις, Μπαλτάκοι, Πλεύρης,Σαμάρας, Κασιδιάρης, Βορίδης, Βενιζέλος, Μιχαλολλιακοι,κ.λ.. Γνήσια τεκνά τον ΝΑΖΙ έχουν ανοίξει πάλι τους οι φούρνους και τώρα έχουν και σύμμαχους τους Εβραίους {όχι όλους άλλα έχουν} γιατί οι ΝΑΖΙ είναι πιο έξυπνοι σου λέει κουφάλες θα γίνει αντιστροφή και θα σας γαμήσουμε με τους γιους από αυτούς τους ΗΡΩΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ που μας κυνηγούσαν .. φτου ρε πούστη μου.. Ξανά τα ίδια, τα ίδια απ’ την αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν βάζει το Μπουμπουκάκι βάζει σε κινητικότητα ασθενείς για να κάνουν μια εξέταση ούρων και αυτός Λάος τους ξαναψηφίσει ΤΌΤΕ να πάει να κρεμαστεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα σας, είμαι ο Αλέξης Τσίπρας και είμαι από την Ελλάδα, την χώρα που έγινε...
    πειραματόζωο της κυρίας Μέρκελ.

    Να ευχηθώ σε όλους, η χώρα σας να μην περάσει ποτέ, αυτά που πέρασε και περνάει η δικιά μου αυτά τα χρόνια...

    ΠΌΤΕ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ; ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΛΙΖΕΛΟ...ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;...

    Θα περάσεις πρώτα να λογοδοτήσεις ...γιατί εκβιάζεις δικαστές, γιατί μας θέλεις σαλάμι κομμένο ,γιατί , γιατί γιατί ..κλείστε τα σύνορα μην φύγουν..θα έχεις μια δίκαια ΔΊΚΗ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργούν οι δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για την παρουσία παράκεντρων εξουσίας στο ανεβοκατέβασμα πρωθυπουργών και κυβερνήσεων, ερήμην του ελληνικού λαού.

    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο κ. Παπαδήμος επιβλήθηκε ως πρωθυπουργός και αυτοί που τον επέβαλαν ήταν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι».

    Αυτό αποδεικνύει ότι όλοι οι φόροι και τα χαράτσια επιβλήθηκαν από κυβερνήσεις χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση. Σήμερα κιόλας ο Ελληνικός λαός,με τη ψήφο του στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πρέπει να σβήσει από το πολιτικό χάρτη το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ) και τη Νέα Δημοκρατία για όσα έκαναν εις βάρος μας εδώ και 34 χρόνια ! Κι οι ίδιοι ομολογούν απροκάλυπτα ότι άγονται και φέρονται από εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Τι να ψηφίσεις; Ψήφισε αυτόν, που χτυπά αδυσώπητα και με γκεμπελίστικες μεθόδους η Διαπλοκή, μέσα από τα ΜΜΕ της, τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν που φοβάται και χτυπά διαρκώς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ που χτυπά σήμερα, συγκυριακά (και ψηφοθηρικά), ενώ μέχρι χτες τον έγλειφε!

    Αυτό να ψηφίσετε! Να απαλλαγεί επιτέλους ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H Αλήθεια που ΌΛΟΙ οι παπαγάλοι μας κρύβουν για να σωθούν ..ΕΊΜΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.....ΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΛΑΩΝ ..αν ηταν ο Σαμαρας η ο Βενιζέλος το ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ 1.000.000 ΦΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..

    ΑΔΩΝΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ..

    ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ: http://www.eurovisiondebate.tv/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά το ψωροντιμπέιτ!

    Όλο το σύστημα των μιντιοπαπαγάλων προσπαθεί να περάσει στα ψιλά το ευρω-ντιμπέιτ...

    Και τι έγινε που ο Τσίπρας έσκισε στο twitter;

    Και τι πάει να πει ακούστηκε η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη και τον κόσμο;

    Οι ελληνικές εφημερίδες δεν ασχολούνται...
    με δευτερευούσης σημασίας θέματα!

    Σιγά τον ηγέτη που δεν φορούσε καν γραβάτα!

    Σιγά τον αρχηγό που δεν μίλησε καν αγγλικά! Που αύριο μεθαύριο θα του πετάξει ο Σόιμπλε κάνα "forget it Alexis" και δεν θα ξέρει να του απαντήσει ένα "yes sir"... Άσε που μπορεί να του ξεφύγει κάνα ελληνικό "αυτό θα το δούμε".

    Σιγά το πράμα που τα έβαλε ο Τσίπρας με ευρωπαίους ηγέτες.

    Εδώ ο Σαμαράς έχει αντιμετωπίσει ολόκληρο Πρετεντέρη σε συνέντευξη και τον κατατρόπωσε!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ..ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΔΩΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΦΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση Σαμαρά η εξαιρετική εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο ντιμπέιτ των πέντε υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά έχει θορυβηθεί, αφού τα θετικά σχόλια για τον Αλέξη Τσίπρα -που είναι ο υποψήφιος της...
    Ευρωπαϊκής Αριστεράς- έρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες.


    Στο στόχαστρο των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά έχει μπει η Ιταλίδα δημοσιογράφος Monica Maggioni που συντόνισε τη συζήτηση ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους.

    Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, στη διάρκεια της συζήτησης, η Monica Maggioni ευνόησε τον Αλέξη Τσίπρα -αφού τον άφηνε να απαντάει χωρίς να τον διακόπτει συνέχεια- αλλά θα το πληρώσει ακριβά.

    Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ψάχνουν τις φορολογικές δηλώσεις της Monica Maggioni από το 1990, και αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

    Παράλληλα, γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν η Monica Maggioni έχει τίποτα χρέη στο TEBE ή κάναν απλήρωτο λογαριασμό της ΔΕΗ, ώστε να συλληφθεί και να φυλακιστεί αμέσως.

    Ο Αντώνης Σαμαράς θα ζητήσει να επαναληφθεί το ντιμπέιτ ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με συντονίστρια την Όλγα Τρέμη, η οποία δεν θα αφήνει τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει και θα τον βομβαρδίζει με τις ερωτήσεις που θα της λέει από το ακουστικό ο Megaλος ποιητής Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πιστεύω αυτονόητο στοιχείο διαφάνειας και στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών, να έχουν πλήρη πρόσβαση στα εκλογικά αποτελέσματα.

    Στην εποχή του internet δε, δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια το ενδεχόμενο να δικαιολογείται η αδυναμία παροχής του συνόλου των αναλυτικών καταμετρηθέντων ψήφων ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, στον κάθε πολίτη ώστε αυτός να μπορεί να ελέγξει την ακρίβεια των αποτελεσμάτων που ανακοινώνονται.

    Αν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα όλων των συνδυασμών σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και κάνουμε μόνοι μας τις αθροίσεις που χρειάζονται, τότε μόνο θα είμαστε σίγουροι ότι αυτά που ανακοινώνει η SingularLogic (!) είναι και σωστά έναντι αυτών που ρίξαμε στην κάλπη.

    Αν σου φαίνονται αυτά που γράφω περιττά ή παράξενα, δεν έχεις παρά να επιχειρήσεις να βρεις αυτά τα αποτελέσματα στο site του ΥΠΕΣ. Κι εκεί θα ανακαλύψεις ότι τέτοια προβολή, που να τεκμηριώνει τα ευρύτερα υποσύνολα που δίδονται ανά περιφέρεια ή δήμο, απλά δεν υφίσταται!

    Πώς μπορούμε να εξακριβώσουμε ότι δεν μπαίνουν κάποιοι στον πειρασμό να .. κάνουν λάθος αθροίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πιστεύω αυτονόητο στοιχείο διαφάνειας και στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών, να έχουν πλήρη πρόσβαση στα εκλογικά αποτελέσματα.

    Στην εποχή του internet δε, δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια το ενδεχόμενο να δικαιολογείται η αδυναμία παροχής του συνόλου των αναλυτικών καταμετρηθέντων ψήφων ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, στον κάθε πολίτη ώστε αυτός να μπορεί να ελέγξει την ακρίβεια των αποτελεσμάτων που ανακοινώνονται.

    Αν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα όλων των συνδυασμών σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και κάνουμε μόνοι μας τις αθροίσεις που χρειάζονται, τότε μόνο θα είμαστε σίγουροι ότι αυτά που ανακοινώνει η SingularLogic (!) είναι και σωστά έναντι αυτών που ρίξαμε στην κάλπη.

    Αν σου φαίνονται αυτά που γράφω περιττά ή παράξενα, δεν έχεις παρά να επιχειρήσεις να βρεις αυτά τα αποτελέσματα στο site του ΥΠΕΣ. Κι εκεί θα ανακαλύψεις ότι τέτοια προβολή, που να τεκμηριώνει τα ευρύτερα υποσύνολα που δίδονται ανά περιφέρεια ή δήμο, απλά δεν υφίσταται!

    Πώς μπορούμε να εξακριβώσουμε ότι δεν μπαίνουν κάποιοι στον πειρασμό να .. κάνουν λάθος αθροίσεις;

    γιατί ;; γιατί έχουμε πολλούς ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΣ , ΑΔΩΝΙΔΕΣ,--ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥΥΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπούτζουκας Τηλέμαχος16 Μαΐ 2014, 2:43:00 μ.μ.

    Κύριε υπουργέ η προκλητική, αηδιαστική, απάνθρωπη πολιτική σας δεν πάει άλλο ...

    Δεν σας κρύβω ότι είχα και έχω στενές σχέσεις με πολλούς φίλους ΕλληνοΙσραηλινούς που αντίθετα με τον κύριο Ζαν Κοεν υποστηριχτή σας κ. Γεωργιάδη ,που αντιδρούν για εσάς και με τον κ. Σαμαρά για της εθνικιστικές κορώνες του κόμματος σας ..

    Θέλετε να σας θυμίσω τι έγραψε ο κ. Σάμπυ Μιωνής για εσάς σε μεγάλη εφημερίδα του Τελ Αβίβ ...{ να μην χρησιμοποιεί ο κ. Γεωργιάδης το όνομα μου μέσα στην Ελληνική βουλή για να ξεπλύνει το φασιστικό του παρελθόν }...

    Το Ισραήλ σήμερα είναι σε κοινωνικές παροχές υγείας η 4 χώρα στο ΚΌΣΜΟ.... Τα ιατρικά πρωτόκολλα που έχετε κάνει σημαία ΔΕΝ έχουν καμιά άξια ..[σε βλέπω και θυμώνεις] με την σειρά λοιπόν που λέτε και εσύ …ΓΙΑΤΙ δεν έχουν αξία τα ιατρικά πρωτόκολλα: γιατί η ιατρική μαζί με τεχνολογία τρέχουν με ταχύτητα φωτός, άλλες ασθένειες της γιατρεύουν κυριολεκτικά και άλλες Π.Χ διαβήτης ινσουλινοεξαρτώμενος της ερευνούν και προβλέπουν ότι απτά αποτελέσματα ΙΣΩΣ να έχουν μετά από 35-40 χρόνια...

    Για της στεφάνια νόσο: ο πολύς κόσμος νομίζει ότι με μια επέμβαση μπάι πας η καρδιά του γιατρεύεται κάνη ΛΑΘΟΣ, απλός παραινείτε ο χρόνος ζωής αγνώστω το πόσο , τα μοσχεύματα δεν είναι σωλήνες νερού να τα αλλάζεις είναι φλέβες οι αρτηρίες μέσα από το σώμα μας , σίγουρα έχουν και αυτά με φράξιμο που αγγίζουν σε ένα επιρρεπή λόγο ορμονική δόμηση ανθρωπίνου σώματος και που αυτός ο ασθενής αυτός οργανισμός αναπαράγει αθηρωματικές αλλοιώσεις > πλάκες< ας έχει κάνει μπάι πας, τα μοσχεύματα αυτά λοιπόν ΣΊΓΟΥΡΑ θα έχουν φράξιμο από 30% μέχρι και 45%..... Θα έχετε ακούσει να λένε πέθανε ο Άδωνις από έμφραγμα {δανείζομαι το όνομα σας} και να του άπαντα ο συνομιλητής του , ΜΑ αυτός δεν είχε κάνει μπάι πας πριν ένα χρόνο !! Ακριβώς το μπάι πας δεν λύνει το πρόβλημα απλώς το φρενάρει μαζί με φαρμακευτική αγωγή…

    Θα μπορούσα να σας αναφέρω χιλιάδες παραδείγματα αλλά εσείς δεν είστε Ιατρός θα μου πείτε, πολύ ΣΩΣΤΑ ,όμως παίζετε και τον ρόλο του Ιατρού ..Σας ανάφερα αυτά ΜΟΝΟ αυτά τα δυο παραδείγματα όσο άπλα μπορούσα για να καταλάβει και ο αναγνώστης ίσως και εσείς … ΤΙ λέμε λοιπόν μόνιμη ασθένεια ; τι ποσοστά δίνουν τα ΚΕΠΑ ; Το τι λένε τα πρωτόκολλα; Για έμενα τα πρωτόκολλα είναι ένας μπούσουλας ,μια στατιστικής ,που αλλάζει ΚΆΘΕ ΏΡΑ, και για κάποιον άνθρωπο , ΙΑΤΡΙΚΑ άλλη κατασκευή σώματος έχει ένας Καυκάσιος ,άλλη ένας Λατινοαμερικάνος, άλλη ένας Αφρικανός άλλο DNA και RNA έτσι τα πρωτοκολλά που επικαλείστε σε ποίους αναφέρονται κ.τ.λ αν δε είναι ρατσιστικά αυτά που λέτε τι είναι; ΑΛΛΑ λένε η επιστημονικά αποδεδειγμένες ιατρικές έρευνες ..

    Ξέρετε η στατιστική στην Ιατρική με πρωτόκολλα κ. υπουργέ είναι πολύ επικίνδυνο πράμα, είναι κάτι σαν την μίνι φούστα που την φορά μια γυναικά και σε αφήνει να δεις μέχρι εκεί που θέλει και απορώ πως η Ιατρική κοινότητα της χώρας δε σας τα λέει δημόσια αυτά ΑΠΟΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπούτζουκας Τηλέμαχος16 Μαΐ 2014, 2:49:00 μ.μ.

    Κύριε υπουργέ παίζετε με την υγεία ενός λάου ΌΛΟΙ ΣΑΣ στο όνομα της εξυγίανσης , ενώ θα έπρεπε να ελέγχετε και μπορείτε να το κάνετε εύκολα γιατί ο κάθε ασθενής με η χωρίς της παθήσεις αυτές ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ >παίρνουν< μέσα από ηλεκτρονικούς διαγνωστικούς υπολογιστές , ΚΑΙ αν υπάρξει[ πείραγμα] θα μου πείτε; Το λέτε πολλές φορές ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ λεξιλόγιο για όλα τα θέματα ώστε να περνάτε την προπαγάνδα σας… ΕΝΏ αθόρυβα αν υπάρχουν υποψίες καλής τον ασθενή απατεώνα και τον ξανά επιβάλεις σε εξετάσεις…

    Δεν έχετε δικαίωμα κ. υπουργέ ούτε εσείς, ούτε κάνεις άλλος άνθρωπος να κατασκευάζει ΣΉΜΕΡΑ σύγχρονους Φούρνους .. Επιβάλετε και πρέπει να εμποδιστείτε με κάθε νόμιμο ΤΡΌΠΟ για να σωθεί ο αδύναμος άνθρωπος ΠΑΝΤΟΥ μαζι με την Δημοκρατία και την Πανανθρώπινη αξιοπρέπεια…Καμία ανοχή σε φασιστικές γκεμπελικές μεθόδους , πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι με το λόγια δεν γίνετε ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΕΙ και πράξης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπούτζουκας Τηλέμαχος16 Μαΐ 2014, 3:08:00 μ.μ.

    Δεν τα έγραφα τυχαία για ΙΣΡΑΉΛ και Η.Π.Α ως μονούς σύμμαχους μας σήμερ στην σημερινή Φασιστική ΕΥΡΩΠΗ ...τι συμβαίνει σήμερα από ΕΛΛΗΝΕΣ {τάχα πατριώτες} ΟΙ ακροδεξιοί να βρίζουν ΙΣΡΑΉΛ και Η.Π.Α ..Με τους αντιπροσώπους τους , άλλα και πολλοί άκρο αριστερά στοιχεία ΠΟΥ σε κάποιες περιπτώσεις συμβάδιζαν χεράκι χεράκι με ΦΑΣΙΣΤΕΣ ώστε να φέρουν στην χώρα σε αδιέξοδο ΚΑΙ να την κρατάνε όμηρο 6-7 τοπικοί ολιγάρχες που πολλοί είναι μέσα στην κυβέρνηση για να τους εξυπηρετούν...

    Ίσως θα πρέπει να πούμε κάποια στιγμή αλήθειες ,αν δεν ήταν το ΝΑΤΟ και οι κυανόκρανοι ΠΟΣΟΙ ψευτώ--καπεταναίοι στον παγκόσμιο χάρτη θα έκαναν επίθεσης να αρπάζουν ανήλικα παιδιά για να τα πουλούν σε σκλαβοπάζαρα; πόσοι γνωστοί άγνωστοι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ θα έκαιγαν την Ελλάδα και τα δάση μας για να τα καταπατούν;...

    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι παντού στην χώρα μας είτε δεξιός είτε αριστερός, Π.Χ πια η διαφορά ενός δηλωμένου ΦΑΣΊΣΤΑ σαν τον Κασιδιάρη με το ΠΑΓΚΑΛΟ!!! η κυβερνητικοί εκβιασμοί; και με το ΚΚΕ να μιλά ωμά για λύκοσυμμαχίες άλλα ΜΟΝΟ ομιλεί λύσης δε λέει...

    Και βεβαία θα πρέπει να μπούμε σε ΜΙΑ ΔΊΚΑΙΗ ΣΕΙΡΑ όλοι μας ,για να δούμε ποιος είναι ποιος ....

    Θα σας πω γιατί δεν το κάνετε ΓΙΑΤΊ το κράτος αυτό το διαβρωμένο ΚΡΑΤΟΣ κάνει ανομίες που κάνουν ακόμα και δημοκράτες λογικούς ανθρώπους να το φτύνει ...

    Το σύστημα ΣΑΣ τους στέλνει σε Ακραίους σχηματισμούς πολύ κόσμο...Οι αδικίες και παρανομίες ξεκινούν από την κορφή της πυραμίδας και κατεβαίνουν στην ΒΑΣΗ..

    Εμείς εδώ κάνουμε το αντίθετο ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ ώστε να λένε στους ξένους, ΝΑ ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ, ώμος αντί να αλλάζουμε ΑΛΑΛΆΖΟΥΜΕ..

    Χρέη τα κόμματα, χρέη ,χρέη από δήμους ,περιφέρειες, αφορολόγητα χρήματα σε πολιτικούς εφοπλιστές, οφ σορ, Εκκλησίας στο όνομα ποιου θεού και ποιας θρησκείας;; Και Εγώ χρωστώ 430 ευρώ ΘΈΛΩ άλλα δεν έχω να τα πληρώσω κάποια στιγμή θα να πληρώσω εσείς και το αποκομματα σας πότε; Η Θέλετε να γίνω ΦΑΣΙΣΤΑΣ;... ΕΕΕ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ..

    αυτές τις ιδέες έχω και με αποκαλούν οι όμοιοι σου, Μασόνο εξωγήινο, πράκτορα της Μοσάντ ,της NSA...ΝΤΡΠΟΠΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΈΛΟ ...{Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΔΙΈΞΟΔΑ ...ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ} και τον σκότωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φωνάξτε επειγόντως τον "κατάλληλο" Γιατρό!...

    Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

    Άδωνης Γεωργιάδης ...
    «Ο Τσίπρας, ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης που δεν έχει διοικήσει περίπτερο»
    ........
    Τις τελευταίες ώρες ο κ. Γεωργιάδης μοιάζει να τελεί υπό σύγχυση για να μη πω ότι έχει τρελαθεί τελείως!

    Γυρνάει τα τηλεπαράθυρα και κυριολεκτικά σκούζει και αφρίζει απειλώντας τους πάντες πως αν δεν ψηφίσουμε την πολιτική συμμορία που συμμετέχει θα καταστρέψουμε το καλό που έφεραν στην χώρα!

    Αυτός και ο Βενιζέλος είναι αυτή την στιγμή η αιχμή του δόρατος της κυβερνητικής τρομοκρατίας και είναι ολοφάνερο ότι όλοι τους είναι σε κατάσταση πανικού μια και αισθάνονται ότι ίσως πλησιάζει ή ώρα της λογοδοσίας και της απόδοσης ευθυνών όπου πολλοί εξ αυτών θα καταλήξουν στην φυλακή για τα δόλια έργα και τις κλεψιές τους.

    Βέβαια ο συγκεκριμένος κύριος που το παίζει και Υπουργό Υγείας δεν καταλαβαίνει ότι έχει καταντήσει ένα γελοίο τηλεοπτικό “νούμερο” το οποίο ανεβάζει τα ποσοστά τηλεθέασης αφού όπου το καλούν φωνάζει (μάλλον γκαρίζει) προκειμένου να επιβληθεί στους συνομιλητές του!

    Φαιδρός, ανάγωγος και θρασύς εξαπολύει τώρα ύμνους υπέρ του Σαμαρά τον οποίο όπως είναι γνωστό έβριζε με τα χειρότερα λόγια πριν αποστατήσει από το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος καταγγέλλει ότι αυτός και το άλλο το ακροδεξιό “Μπουμπούκι” εξαγοράστηκαν για να συνδράμουν την Ν.Δ του Μεσσήνιου Κωλοτούμπα.


    ΜΑΎΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΟΥΣ ..γιατί αυτός ΠΑΛΙ θα σας χευάζει ΔΕΝ αλλάζει....ΕΥΧΟΜΕ Ο κόσμος να μην φοβηθεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Μπουμπούκος έχει νεύρα! Πολλά νεύρα!! Πάρα πολλά νεύρα!!!

    Η μιντιακή προπαγάνδα των τηλεοπτικών καναλιών και των εφημερίδων των εργολάβων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών δεν φαίνεται να αποδίδει όσο θα ήθελαν.

    Ακόμα και οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις έχουν ξεφύγει και η συντριβή του Σαμαρά μοιάζει μη αναστρέψιμη και αναπόφευκτη.

    Ο επίσημος λαγός και μνημονιακό μαντρόσκυλο του Κουτσαβάκη λοιπόν, ο -σιχαίνομαι τους αριστερούς-Μπουμπούκος, έχει τρομοκρατηθεί σε βαθμό υστερίας από αυτή την κατάσταση.

    Αν τα ποσοστά του αρχηγού του είναι τόσο χαμηλά όσο δείχνουν τα πράγματα ο ίδιος θα χάσει πολλά.

    Για την ακρίβεια θα καταστραφεί το lifestyle της ζωής του. Θα πάψει να είναι Υπουργός. Θα χάσει το ηδονικό προνόμιο να ποστάρει στο twitter.."ζήλεια! ζήλεια! είμαι υπουργὀός! είμαι υπουργόός! πονάει; ε; πονάει! πόσο σας πονάει που είμαι ΥΠΟΥΡΓΟΣ;;"....

    βάλε στοίχημα από επίσημη νόμιμη εταιρεία ΡΕΕΕΕΕ..ΠΟΥ ΛΈΕΙ

    Πρώτο Κόμμα

    ΣΥΡΙΖΑ 1.20

    Νέα Δημοκρατία 4.50

    ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ 450.000 ΕΥΡΩ .....ΒΑΛΤΆ ΡΕΕΕ

    https://www.stoiximan.gr/LeaguePage.aspx?sid=PLTC&id=182207,182208


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΛΑΘΟΣ 100.000 ΕΥΡΩ...ΑΛΛΑ...ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΊΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΤΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΣ 350.000 ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΑΞΊΖΕΙ ;;

    Πρώτο Κόμμα

    ΣΥΡΙΖΑ 1.20

    Νέα Δημοκρατία 4.50

    ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ 100.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ 450.000 ΕΥΡΩ .....ΒΑΛΤΆ ΡΕΕΕ

    https://www.stoiximan.gr/LeaguePage.aspx?sid=PLTC&id=182207,182208

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η μαφία της Ευρωπαϊκής ένωσης και οι Ναζί..

    Η Ε.Ε ιδρύθηκε με την φιλοσοφία του συνεταιρισμού ,της Διαφάνειας , της Αλληλεγγύης ΚΑΙ του υγιούς ανταγωνισμού..

    Τι έγινε όμως:: Η Κορυφή και δεν λέμε για τον απλό πολίτη της χώρας αλλά τους ΝΑΖΙ ηγέτες της Γερμανίας , Γαλλίας , με τα υπό-- κράτη Λουξεμβούργο , Μονακό , Ολλανδία , Δανία, Λιχνενστάιν, ξεκίνησαν με τα Λόμπι που τα στηρίζουν την λεηλασία τον συνεταίρων τους, ανέβαζαν κατέβαζαν κυβέρνησης ..
    Οι Αρχηγοί της Μαφίας με τους υπερ Αρχηγούς την Μέρκελ και , τον Σοϊπλερ , με τα πιόνια τους Μπαρόζο , Γιούνγκερ με τους δικούς τους Λομπίστες έκαναν το μοιραίο λάθος χτύπησαν την Αμερικανή οικονομία χτυπώντας την Λίμα Μπράδερς { και ευτυχώς θα πω εγώ, διαφορετικά η ηγεσία των Η.Π.Α δεν θα έπαιρνε χαμπάρι το τι γίνονταν }...Η απειλή μέσα η έξω από το ευρω είναι μύθος , όπως και ότι θα γίνουμε Αργεντινή η Βενεζουέλα διότι εδώ μιλάμε για συνεταιρισμό και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ από συνεταίρο σε συνεταίρο και ΟΧΙ ανεξάρτητα Κράτη που έπεσαν ΕΞΩ κάτι που δεν γνωρίζουμε καθαρά ποίοι χτύπησαν και εκεί , διότι στην Λατινική Αμερική βρήκαν καταφύγιο πολλοί ΝΑΖΙ μετά το 1945..

    Έτσι οι Η.Π.Α μετά το χτύπημα έστειλαν στην Ευρώπη μυστικούς πολλούς πράκτορες ,θα σας θυμίσω της διαμαρτυρίες της Μέρκελ ότι παρακολουθούνε τα τηλεφωνά της οι μυστικές υπηρεσίες «Η παρακολούθηση μεταξύ συμμάχων είναι απαράδεκτη» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters...Η NSA έδεσε την υπόθεση οι Αμερικανοί δεν κάνουν ΠΟΤΕ υποθέσεις, αλλά ομιλούν με στοιχεία έτσι άρχισε το ξήλωμα ..Το αποδέχτηκαν οι Γερμανοί για να σωθούν, διότι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς , όμως οι δοτοί κυβερνήτες και υπουργοί που είχαν σε κατεχόμενες χώρες αντιδρούν, όπως εδώ στην Ελλάδα με τους Σαμαροβενιζελοι, υπουργούς , βουλευτές, σύμβουλους σαν τον Αδωνι , Μπαλτάκους ,Ρήγα, Κασσή , Κρανιδιώτη, Μουρούτη , Πλεύρη , Βορίδη και λοιπούς, τα έχουν χάση Ετσι ΕΠΑΙΞΑΝ το τελευταίο χαρτί του Ναζισμού που δρα στην Ελλάδα και παίζουν που λέγετε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ {οι γνωστοί άγνωστοι} θα αποδεικτή ότι πολλοί βουλευτές της συγκυβέρνησης ψηφίσαν με απειλές, δεν άντεξαν τον Φόβο, πολλοί δε όπως ο Τούρκος Φασίστας πρωθυπουργός είχαν άλλοθι ΚΑΙ πάλι το Εβραϊκό Έθνος και τα Λόμπι του.. Βλέπεται οι ΝΑΖΙ δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ είναι μπολιασμένοι , αλλά και μερικοί αριστερές δύναμης –άνθρωποι—άργησαν να απεγκλωβιστούν από θεωρίες του Κ.Κ.Ε και της καθοθήγας … Δεν τολμούν ακόμα να πουν ΝΑΙ η Η.Π.Α μας βοήθα ΓΙΑΤΙ !! γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσε ούτε ο Τσίπρας να τους καταλογίσει εύθηνες στο ευρωπαϊκό ντιμπέιτ γιατί οι ΝΑΖΙ μόνο αν σε φοβούνται σε ακούνε ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπακούνε ούτε αλλάζουν ,απλός σε ακούνε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η μαφία της Ευρωπαϊκής ένωσης και οι Ναζί..

    Θα πει κάποιος δε υπάρχουν ΝΑΖΙ Αμερικανοί ; και βέβαια υπάρχουν όπως υπάρχουν και Έλληνες και Τούρκοι και Ρώσοι και Ιταλοί και Ισπανοί ,και και ,και Όμως υπάρχουν και Δημοκράτες , Έλληνες ,Αμερικανοί, Τούρκοι , Γερμανοί , Γάλλοι Ρώσοι , Ιταλοί, Ισπανοί ,Αλβανοί και ,και, και, και… Υπάρχουν αγορές τα Λόμπι ΝΑΙ υπάρχουν δυο ειδών αυτά που λειτουργούν με διαφάνεια και ανταγονιστικοτια με αντισταθμιστικά , και Αγορές κερδοσκόποι με σκοτεινές διαδικασίες με στημένους διαγωνισμούς , με ΣΤΗΜΕΝΑ παιγνίδια ….Και δυστυχώς στα τελευταία χρόνια η Ευρωπαϊκή Ένωση με τους μαφιόζους ,ΝΑΖΙ έχουν επικρατήσει σε όλες της μορφές από την κορυφή μέχρι τα νύχια …Άλλο ψέμα για το χρέος της Ελλάδος σήμερα μας δανείζουν με χαμηλό επιτόκιο 1%, 1,5% πριν πόσο ήταν 7% και 8% … Και παρόλα αυτά Σήμερα οι τράπεζες έχουν μετρητά 4-5 δις ευρω, που είναι τα υπόλοιπα; Στα χέρια της Μαφίας παράξενα σε νησιά που είναι αυτά τα δις που μας λένε κάθε ημέρα; Να Ρωτήσουμε τους αδιάφορους Αμερικανούς πράκτορες που τους έχουν στην μέσα στο στόχο και τους σημαδεύουν ως Αλ Καπόνε αυτούς τους Ευρωπαϊστές ΝΑΖΙ και ας τα βγάζουν έξω οι δικοί μας ΝΑΖΙ δεν θα γλιτώσουν την λογοδοσία…Με ΤΙ—ΠΟ—ΤΑ γιαυτό και μια παρακαλούν για την ψήφο σας και την άλλη απειλούν στα ΙΣΙΑ για αστάθεια και παρλαπίπες…Αυτοί θα πάθουν την πλάκα τους είναι τελειωμένοι, αν θέλουν οίκτο πλέων να τα φέρουν πίσω διαφορετικά !!!! Αλβανία, απόρρητη έκθεση NSA Ευάγγελος Βενιζέλος προσεχώς… ΝΑΙ ΝΑΙ αυτός που σας την μια σας απειλή και την άλλη σας εκλιπαρεί …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπούτζουκας Τηλέμαχος17 Μαΐ 2014, 10:48:00 μ.μ.

    Η μαφία της Ευρωπαϊκής ένωσης και οι Ναζί..

    Η Ε.Ε ιδρύθηκε με την φιλοσοφία του συνεταιρισμού ,της Διαφάνειας , της Αλληλεγγύης ΚΑΙ του υγιούς ανταγωνισμού..

    Τι έγινε όμως:: Η Κορυφή και δεν λέμε για τον απλό πολίτη της χώρας αλλά τους ΝΑΖΙ ηγέτες της Γερμανίας , Γαλλίας , με τα υπό-- κράτη Λουξεμβούργο , Μονακό , Ολλανδία , Δανία, Λιχνενστάιν, ξεκίνησαν με τα Λόμπι που τα στηρίζουν την λεηλασία τον συνεταίρων τους, ανέβαζαν κατέβαζαν κυβέρνησης ..
    Οι Αρχηγοί της Μαφίας με τους υπερ Αρχηγούς την Μέρκελ και , τον Σοϊπλερ , με τα πιόνια τους Μπαρόζο , Γιούνγκερ με τους δικούς τους Λομπίστες έκαναν το μοιραίο λάθος χτύπησαν την Αμερικανή οικονομία χτυπώντας την Λίμα Μπράδερς { και ευτυχώς θα πω εγώ, διαφορετικά η ηγεσία των Η.Π.Α δεν θα έπαιρνε χαμπάρι το τι γίνονταν }...Η απειλή μέσα η έξω από το ευρω είναι μύθος , όπως και ότι θα γίνουμε Αργεντινή η Βενεζουέλα διότι εδώ μιλάμε για συνεταιρισμό και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ από συνεταίρο σε συνεταίρο και ΟΧΙ ανεξάρτητα Κράτη που έπεσαν ΕΞΩ κάτι που δεν γνωρίζουμε καθαρά ποίοι χτύπησαν και εκεί , διότι στην Λατινική Αμερική βρήκαν καταφύγιο πολλοί ΝΑΖΙ μετά το 1945..

    Έτσι οι Η.Π.Α μετά το χτύπημα έστειλαν στην Ευρώπη μυστικούς πολλούς πράκτορες ,θα σας θυμίσω της διαμαρτυρίες της Μέρκελ ότι παρακολουθούνε τα τηλεφωνά της οι μυστικές υπηρεσίες «Η παρακολούθηση μεταξύ συμμάχων είναι απαράδεκτη» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters...

    Η NSA έδεσε την υπόθεση οι Αμερικανοί δεν κάνουν ΠΟΤΕ υποθέσεις, αλλά ομιλούν με στοιχεία έτσι άρχισε το ξήλωμα ..Το αποδέχτηκαν οι Γερμανοί για να σωθούν, διότι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς , όμως οι δοτοί κυβερνήτες και υπουργοί που είχαν σε κατεχόμενες χώρες αντιδρούν, όπως εδώ στην Ελλάδα με τους Σαμαροβενιζελοι, υπουργούς , βουλευτές, σύμβουλους σαν τον Αδωνι , Μπαλτάκους ,Ρήγα, Κασσή , Κρανιδιώτη, Μουρούτη , Πλεύρη , Βορίδη και λοιπούς, τα έχουν χάση Ετσι ΕΠΑΙΞΑΝ το τελευταίο χαρτί του Ναζισμού που δρα στην Ελλάδα και παίζουν που λέγετε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ {οι γνωστοί άγνωστοι} θα αποδεικτή ότι πολλοί βουλευτές της συγκυβέρνησης ψηφίσαν με απειλές, δεν άντεξαν τον Φόβο, πολλοί δε όπως ο Τούρκος Φασίστας πρωθυπουργός είχαν άλλοθι ΚΑΙ πάλι το Εβραϊκό Έθνος και τα Λόμπι του..

    Βλέπεται οι ΝΑΖΙ δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ είναι μπολιασμένοι , αλλά και μερικοί αριστερές δύναμης –άνθρωποι—άργησαν να απεγκλωβιστούν από θεωρίες του Κ.Κ.Ε και της καθοθήγας … Δεν τολμούν ακόμα να πουν ΝΑΙ η Η.Π.Α μας βοήθα ΓΙΑΤΙ !! γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσε ούτε ο Τσίπρας να τους καταλογίσει εύθηνες στο ευρωπαϊκό ντιμπέιτ γιατί οι ΝΑΖΙ μόνο αν σε φοβούνται σε ακούνε ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπακούνε ούτε αλλάζουν ,απλός σε ακούνε…


    συγγνώμη ξέχασα να γράψω το όνομα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπούτζουκας Τηλέμαχος18 Μαΐ 2014, 12:21:00 π.μ.

    {χα ?? μου ήλθε ένα μήνυμα , τι έχω να πω για τον Σανταμ στο ΙΡΑΚ και που είναι τα χημικά??? απάντησα ως έξεις:Αν θα κοιτάξει πως ξεκίνησαν αυτά τα χουντοθρησκευτικά καθεστώτα θα ανακαλύψουν ΟΤΙ εκεί τα ανθρωπινά δικαιώματα δεν υπάρχουν Ας δούνε TΗN τρέλα του Καντάφι, του Τούρκου Ερτογαν, την μποκο χαραμ με τα 300 ΠΑΙΔΙΑ , και θα δουν και τα {χημικά}..δε θέλω να μπω στο τρυπάκι της Θρησκείας γιατί θα στεναχωρήσω ΠΟΛΛΟΥΣ KAI ΕΔΩ ..ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ .. όχι άλλο ξεπούλημα τον θρησκειών ΜΑΣ--ΣΑΣ.. Οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ μουσλουμάνοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν πολλή δρόμο ακόμα , ΔΕΝ λέει κανείς ΑΛΛΑΧ να μην μορφώνονται οι γυναίκες, να απαγάγουν και να πουλούν ανθρώπους και μικρά παιδιά.. ..σταματώ }

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΛΙΒΕΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..

    Κάποιες ώρες κράτησε ο εκβιασμός του Βενιζέλου σχετικά με τη διαφαινόμενη εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ της Ελιάς, μέσω των ευρωεκλογών...

    Θέλει να κρυφτή πίσω από ανεξαρτήτους ΆΛΛΑ και όχι μόνο..Για να αποφεύγει το πολιτικό του τέλος σαν τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του.

    Σαν το ψάρι που χτυπιέται έξω από το νερό. Πανικοβάλλεται, βρίζει, προσβάλει, λέει απανωτά ψέματα χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πλην της προσωπικής του σωτηρίας και της αποφυγής διερεύνησης των ευθυνών του.

    ΈΚΑΝΕ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ-- Απειλές ΣΕ ΟΛΟΥΣ στο Star και Antenna..Όμως μέσα στην ίδια συνέντευξη μπορεί να αυτοδιαψεύδεται, να αυτοαναιρείται και να γελοιοποιείται δίχως ίχνος αξιοπρέπειας.

    Σε μία ερώτηση απαντά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συμμετέχει στην κυβέρνηση της «επόμενης ημέρας» των ευρωεκλογών και στην επόμενη ερώτηση κάνει λόγο για «επικίνδυνα παιχνίδια, διότι εάν κάποιος νομίζει ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα του δώσει αυτά που χάθηκαν μεταξύ 2010 και 2014, κάνει λάθος».

    Δηλαδή: Αποδέχεται ευχαρίστως τον ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνητικό εταίρο και συνένοχο στο έγκλημα, αλλά τον αποκαλεί ψεύτη, ανίκανο, επικίνδυνο και δημαγωγό στην περίπτωση που κάποια στιγμή στο μέλλον κληθεί να σχηματίσει κυβέρνηση.

    Καμία λογική συνέχεια δε διαθέτει πλέον στη σκέψη και το λόγο του ο Βενιζέλος. Το καταλαβαίνουν όλοι υπάρχουν στοιχεία για φυλακή ,[Οι Γερμανοί φίλοι του- χάθηκαν- τους μπλόκαραν οι Η.Π.Α] έτσι ο τύπος αυτός πάνω στην τσόχα αυτή έχασε και τα ρέστα του εκβιασμού του.

    Τώρα επιμένει να θέλει να μείνει στο παιχνίδι ποντάροντας τα σώβρακά του.

    Όμως ακόμη κι αν ο Σαμαράς δεχτεί αυτό το ποντάρισμα δεν ξέρω κατά πόσο ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της ΝΔ θα δεχτεί να φορτωθεί τα λερωμένα κι άπλυτα ενός πανικόβλητου υβριστή στο πολιτικό του τέλος....

    Ο ΕΓΩ τελείωσε όπως και το Μπουμπουκάκι ...καλό κουράγιο ΜΑΓΚΕΣ ... φάγατε καλά, όμως τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπούτζουκας Τηλέμαχος18 Μαΐ 2014, 6:46:00 μ.μ.

    συντριβή της Πασοκ ελιάς και της πολίτικης Άνοιξης {ΓΙΑΤΙ η Ν.Δ είναι μεγάλο κόμμα} άλλα σε χέρια ντενεκέδων...Σαμαρα και Αδωνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι δημοκόποι...να πάνε να κρεμαστούν....όπως και παπαγάλοι ΑΥΤΙΑΣ...ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ...ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ...ΤΡΕΜΗ...ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ...ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ...ΑΛΛΑ Ο ΑΥΤΟΥΛΑΡΟΣ ΕΕΕΕΕΕ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΠΟΥΚΟ...ΓΑΜΙΈΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση