GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ για τον Μιχαλολιάκο! Τον αδειάζει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός του για τις καταγγελίες κατά Μώραλη...

Ο Παναγιώτης Κάσσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Β. Μιχαλολιάκου, ανέβασε μια δήλωσή του στο Facebook όπου υποστηρ...


Ο Παναγιώτης Κάσσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Β. Μιχαλολιάκου, ανέβασε μια δήλωσή του στο Facebook όπου υποστηρίζει ότι στο λύκεο της οδού Τζαβέλλα δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα παρουσιάζει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει δεν σημειώθηκαν προπηλακισμοί, δεν εμποδίστηκε η είσοδος του κ. Μιχαλολιάκου στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο και δεν υπήρχαν τα άτομα με τις μαύρες μπλούζες που κατήγγειλε ο δήμαρχος Πειραιά.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά:
"Επειδή κάποτε η αλήθεια πρέπει να αποκαλύπτεται, ιδιαίτερα μάλιστα όταν η αλήθεια βοηθάει στην αποκατάσταση της ηρεμίας και την αποφυγή της πόλωσης, πρέπει να διευκρινιστούν κάποια πράγματα για τα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα χθες το απόγευμα στο σχολικό συγκρότημα της οδού Τζαβέλλα στην Καστέλλα.

Κανένα ιδιαίτερο ουσιαστικά συμβάν δεν έλαβε χώρα. Αυτό άλλωστε είμαι σε θέση να το γνωρίζω απόλυτα, καθώς ήμουν ο πρώτος από τον συνδυασμού του κ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος έφτασε στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, κατόπιν τηλεφωνικής ειδοποιήσεως από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Πράγματι, λίγο πριν την άφιξή μου, είχε λάβει χώρα ένα λεκτικό επεισόδιο μεταξύ οπαδών του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και μιας ομάδας οπαδών του συνδυασμού το κ. Μιχαλολιάκου, σχετικά με τη μαγνητοσκόπηση από το κινητό τους των κινήσεών τους. Με την παρέμβασή μου και τη συνδρομή των υπευθύνων του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», αλλά και την ψύχραιμη αντιμετώπιση της εντάσεως, που παρέμεινε λεκτική, από τους παρόντες αστυνομικούς, το όλο θέμα έληξε μέσα σε λίγα λεπτά και οι οπαδοί του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» αποχώρησαν από το χώρο, προ της αφίξεως του κ. Δημάρχου, ενώ κανείς από αυτούς δεν φόραγε μαύρες μπλούζες κ.λπ., όπως αναφέρεται, αλλά άσπρες μπλούζες με τυπωμένο το λογότυπο «Πειραιάς Νικητής». Ο κ. Δήμαρχος κατέφθασε μετά τη λήξη του συμβάντος, ενώ ήδη επικρατούσε ηρεμία.

Όντας παρών στο περιστατικό, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ουδείς παρεμποδίστηκε, ιδιαίτερα ο κ. Δήμαρχος, στην είσοδο του στο σχολικό συγκρότημα, ενώ από το video το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, προκύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος των ατόμων που βρισκόταν γύρω του, ήταν στελέχη του συνδυασμού του.

Θεωρώ ότι οι διευκρινίσεις αυτές είναι απαραίτητες γιατί ο μόνος λόγος για τον οποίο αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης όπου ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου, ήταν να γίνει μια συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων της. Όντας εκτός από Πειραιώτης και Μανιάτης που αποστρέφεται κάθε τι διχαστικό για την πόλη του, κάθε τι που οδηγεί σε πόλωση, μέσω τραγικοποίησης και μεγιστοποίησης ασήμαντων περιστατικών, καταντώντας τον Πειραιά μια αστυνομοκρατούμενη περιοχή προς αποφυγήν επεισοδίων από τεχνητές εντάσεις, όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια σχετικά με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το γεγονός αυτό. Παραμένω στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής σε περίπτωση που ερευνηθεί περαιτέρω το συμβάν, αν και από όσο γνωρίζω ουδεμία νομική ενέργεια έχει γίνει ως σήμερα".

Στις αντιδράσεις που σημειώθηκαν στο σχόλιο απάντησε με δεύτερη ανάρτηση:
"Επειδή πραγματικά βαρέθηκα τα σχόλια περί "ιούδα", "κωλοτούμπας" κλπ., τα οποία προέρχονται μάλιστα από "φίλους", και επειδή ούτε υπήρξα επαγγελματίας πολιτικός, ούτε θα υπάρξω, διευκρινίζω τα εξής:
1. Όσον αφορά τη δημοσίευσή μου για τα όσα έζησα και όσα συνέβησαν χθες, ανέφερα μόνο την αλήθεια. Άλλωστε, δεν με έχει διαψεύσει κανείς. Πως άλλωστε? Τα πάντα έλαβαν χώρα ενώπιον 4 τουλάχιστον αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και 15 αστυνομικών.

2. Το μόνο που έγινε με τις χθεσινές δηλώσεις είναι να καταντήσει ο Πειραιάς - και ειδικά το κέντρο του - μια αστυνομοκρατούμενη ζώνη, χειρότερη και από το κέντρο της Αθήνας κατά την επίσκεψη Μέρκελ.

3. Ουδείς από όσους μιλούν, δεν βρέθηκε αντιμέτωπος, ή ακόμη και αν ήταν παρών λούφαξε, χθες. Δεν είδα κανέναν να προσπαθεί να μιλήσει λογικά σε 10-12 παιδάκια της άλλης παράταξης. Το έκανα μόνο εγώ και σε 1 λεπτό τα πάντα είχαν ηρεμήσει. Προφανώς, κάποιοι θεώρησαν ότι αυτή η ένταση βόλευε και μάλιστα την ώρα που συνέβη (18:15). Προφανώς, πάλι, αποδείχτηκε ότι έστειλαν το λάθος άτομο να χειριστεί τη μικροένταση που υπήρξε. Δυστυχώς για αυτούς δεν ήρθα σε στείρα αντιπαράθεση ούτε τσακώθηκα. Δυστυχώς για αυτούς, τα παιδιά αυτά ήταν πιο έξυπνα από όσο νόμιζαν και ηρέμησαν αμέσως τόσο λόγω τόσο της παρεμβάσεώς μου όσο και της παρεμβάσεως και των υπευθύνων της "άλλης" παρατάξεως, η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα των οποίων με εξέπληξε απόλυτα ευχάριστα.

4. Όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι "φίλοι" μου, το λόγο μου τον τίμησα και συνεχίζω να τον τιμώ. Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι "φίλοι" μου, είχα δώσει το λόγο μου να βοηθήσω τον νυν Δήμαρχο Πειραιά και το έπραξα, παρά την τιμητική πρόταση που είχα δεχθεί πολύ πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά μου. Τον λόγο μου αυτόν τον τίμησα ακόμα και όταν οι "φίλοι" μου αναζητούσαν "κατευθυνόμενους" ψήφους, ενώ εγώ προσπαθούσα μόνο να συντελέσω στην ενίσχυση του Δημάρχου, πιστεύοντας στις επαγγελίες του για ενότητα όλου του Πειραιά και συνέχιση του έργου του.

5. Τέλος, οι 'φίλοι" μου, πριν προβούν σε χαρακτηρισμούς καλό είναι να θυμούνται ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι (χωρίς εισαγωγικά) τους. Ας θυμηθούνε όλοι οι "φίλοι" μου την αμέριστη στήριξή μου, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, προς αυτούς, ακόμη και όταν οι ίδιοι λιποψυχούσαν και ήταν έτοιμοι να κάνουν κωλοτούμπα ακόμα και στον εαυτό τους.
Οποιοσδήποτε προτιμά την τεχνητή πόλωση και το διχασμό του Πειραιά, θα με βρει απέναντι. Και για όσους από τους "φίλους" μου με κρίνουν, είναι εύκολο να τους κρίνω και εγώ".

1 σχόλιο

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος20 Μαΐ 2014, 3:08:00 μ.μ.

    Θα σταθώ στους πολίτες που ψηφίσαν την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Χρυσή Αυγή ..

    Τώρα δεν δικαιολογούνται ότι δεν ήξεραν τι είναι ΝΑΖΙΣΤΕΣ οι μισάνθρωποι, οι αντισημίτες , οι αντιδημοκράτες τα καμένα μυαλά..

    Το λέω ωμά, ωμά.. Η δημοκρατία οφείλει να διορθώνει της άδικες και τα σφάλματα της…Γιατί οι φασίστες επενδύουν στην δυστυχία και στον φόβο, δεν έχουν κανένα άλλο επιχείρημα και δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο , στην Γαλλία κυνηγούν ΣΉΜΕΡΑ Εβραίους, στην Τουρκία ο πρωθυπουργός αποκαλεί πολίτες που διαμαρτυρούνται {σπορά του Ισραήλ} οι φανατικοί Μουσουλμάνοι {μαύροι Φασίστες } τρομοκρατούν συν ανθρώπους τους , απαγάγουν παιδιά γιατί μορφώνονται κ.τ.λ...Θα πρέπει να δούμε όλοι μας σοβαρά αυτά τα Ναζιστικά Φασιστικά φαινόμενα ..

    Η παιδεία μας θα πρέπει να αρχίσει να έχει ρόλο και μάλιστα μεγάλο….Πολιτικά μπορούμε να διαφωνούμε όλοι ...

    Όμως με Ναζιστές δε θα πρέπει να παίζουμε, ότι χρώμα και αν έχουν, όποια γλώσσα και αν μιλάνε, ότι θρησκεία και πιστεύουν.. Θέλει μεγάλη καμπάνια ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και πρώτα πρώτα τα νέα παιδιά και χωρίς παζάρια το τι είναι ο φανατικός ρατσισμός που κρύβει τους ΝΕΟ-ΝΑΖΙ… ΠΌΤΕ Κανένας ΝΆΖΙ δεν έλυσε κανένα προβλήματα....


    Η Αντιρατσιστική Ευρώπη έχει αποδειχτεί ότι πολλές φορές υποκρίνεται και θα πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα και να μην τους χαϊδεύουν τα αυτιά άλλο για οικονοµικοπολιτικούς λόγους…

    Τώρα τελευταία όμως έχω παρατηρήσει ένα παράξενο Φαινόμενο παρανοϊκό , προπαγανδιστικό, να αποκαλούν εύκολα πρώην οπαδοί του ακραίου δεξιόαριστερού χώρου με βαθιές ρίζες άλλους ανθρώπους που διαφωνούν ,η διαμαρτύρονται για τα ανθρώπινα, η για τα εργασιακά δικαιώματα τους που τα διεκδικούν ειρηνικά την ύπαρξη τους να τους λένε ότι δεν είναι δημοκράτες κ.τ.λ;..

    Ερωτώ τότε το τι είναι ; ΝΑΖΙ; ΣΥΡΙΖΑ; ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; Κατά Βενιζέλο, Σαμαρά, Ψαριανό , Άδωνι , Βορίδη, Βούλτεψη, Ρήγα, Τζαμτζή, Γιακουμάτο, Ντινόπουλο, Μπαλτάκου, Πρετεντέρη , Αυτιά, Προτοψάλτε , Χατζή, Κώνστα, κ.τ.λ ανθρωπάκια ..για τον ΣΚΑΙ και ΜΕΚΑ τι να τους πω καλλίτερα να μην μιλάμε…

    Οι άνθρωποι ΑΥΤΟΊ δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι με της πολιτικές και με δημοσιογραφικές αρλούμπες όχι ΜΌΝΟ τάγματα εφόδου έφτιαξαν , αλλά μεραρχίες…

    Μια συμβουλή έχω να θα δώσω σε όλους αυτούς που επικαλούνται την ΚΡΗΤΗ Στην TV: Προσωπικά ντρέπομαι που η ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ—ΣΑΣ έχει ακόμα περίπου 10.000 ΦΑΣΙΣΤΕΣ από ένα εκλογικό σώμα 550.000 χιλιάδων ανθρώπων .. Εδώ τους έχουμε απομονώσει , και αν χρειασθεί εμείς θα κάνουμε την ανατροπή με αυτούς η σε όποιον όποιο έλθει να μας επιβληθεί κατακτητικά..

    Όμως λείπαμε που τα ηλίθια κόμματα μας δεν έχουν καταλάβει όπως και η μαφία της Ναζιστική Ευρώπη της –ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ- δεν έχουν καταλάβει ΟΤΙ τα πλεονάσματα που σας λένε οι δυο Προδότες ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ήλθε από της τελευταίες αποταμιεύσεις τον φοβισμένων Ελλήνων … και όταν σκάση που θα σκάση η βόμβα θα γίνουμε όλοι 100.000.000.000.000 κομμάτια…

    Τώρα πως όλοι οι υποψήφιοι ήταν όλοι ανεξάρτητοι και τώρα ΝΟΥ-ΔΟΥ ΠΑΣΟΚ ούτε ο πιο σκοτεινός μετρ της προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς ΔΕΝ το είχε σκεφτεί… {ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΔΩΝΙΣΑΜΑΡΑΒΕΝΙΖΕΛΟ}

    Θέρμο θα είναι το καλοκαίρι όχι από Κ.Κ.Ε η τον ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, κλούβια ΑΥΓΑ, ΠΑΣOΚΟΕΛΙΑ, ΔΥΜΑΡ, ΝΟΥ-ΔΟΥ τα ποτάμια και οι Γέφυρες όλοι αυτοι είναι καλα βολεμένοι , ΤΟ ΤΣΑΦ θα γίνει αλλά από το κόμμα ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ..
    {Βάρναλης}..πεθαίνεις-χάνω, πεθαίνω-κερδίζεις …αυτά μας λένε σήμερα ΩΜΆ ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ; ακούστε δήλωσης Βοριδη, Λοβερδου, Αδωνι, Ντινοπουλου,Βουλτεψης και λοιπών συγγενών …ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΛΑΓΟΥΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΊΚΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ, ΧΑΜΕΝΕΣ;;;ΓΙΑΤΊ ΣΑΣ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΠΟΤΆΜΙΑ ΜΕ ΧΩΡΤΑΣΜΕΝΟΥΣ!!ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...

    ΜΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...{ΤΟ ΚΑΚΌ ΑΥΤΌ ΚΕΊΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΆΖΟΥΝ ΆΛΛΟΥ} ..ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ!!! ΚΑΙ ΌΝΟΜΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΊΘΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση