GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμος για εκλογές ο Σαμαράς

"Όποιος ή όποια σκέφτεται να αμφισβητήσει την κυβερνητική πλειοψηφία, θα πάμε αμέσως σε εκλογές", φέρεται να είπε ο πρωθυπουργ...


"Όποιος ή όποια σκέφτεται να αμφισβητήσει την κυβερνητική πλειοψηφία, θα πάμε αμέσως σε εκλογές", φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στους στενούς του συνεργάτες, αναφερόμενος στις φήμες πως υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί που σχεδιάζουν να "ανατρέψουν" την κυβέρνηση.
"Ο Σαμαράς δεν εκβιάζεται" είναι το μήνυμα που εκπέμπεται από το Μαξίμου και έχει παραλήπτες κάποιους πολιτικούς - κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ - που "ονειρεύονται αλλαγή πρωθυπουργού", αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.
Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έλεγε στο kentrinews.gr, πως "παρόμοιο έργο επιχείρησαν να 'ανεβάσουν' τον Ιούνιο του 2013 οι ίδιοι παράγοντες, αλλά έφαγαν τα μούτρα τους. Το ίδιο θα συμβεί και πάλι".
Σύμφωνα με τη σχετική παραφιλολογία το βράδυ των ευρωεκλογών θα τεθεί, από κάποιους, θέμα κυβερνητικής σταθερότητας, μετά τον αναμενόμενο καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ. Στο Μαξίμου πάντως, αλλά και στην κυβέρνηση δηλώνουν "έτοιμοι για όλα", αν και πιστεύουν πως όλα αυτά είναι απλώς "σενάρια συνωμοσίας" και εκτιμούν πως το ΠΑΣΟΚ θα πάει καλά. Ωστόσο, αν κάποιοι επιχειρήσουν να παίξουν με τη σταθερότητα της χώρας και την σταθερότητα της εκλεγμένης κυβέρνησης, τότε οι εκλογές είναι μονόδρομος. "Ο Σαμαράς δεν είναι Παπανδρέου" σημειώνουν με νόημα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, θυμίζοντας πως ο Παπανδρέου έπεσε γιατί ήθελε να κάνει δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας ή όχι στην ευρωζώνη.
Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν ο υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, συμφωνεί απόλυτα με τη θέση του πρωθυπουργού για εκλογές, εφόσον και εάν κάποιοι επιχειρήσουν να στήσουν σκηνικό αποσταθεροποίησης.
"Με τη δημοκρατία, τη χώρα και τους πολίτες, ουδείς μπορεί να παίξει", είναι η αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη θέση του ηγετικού στελέχους της κεντροδεξιάς παράταξης.
Από το περιβάλλον του υπουργού Άμυνας θυμίζουν ακόμη και την δήλωση που έκανε, προ λίγων ημερών, με αφορμή τις περίεργες φήμες που υπήρχαν μετά το θέμα Μπαλτάκου: "Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός παραμένουν οι εγγυητές της συνταγματικής τάξης, της πορείας της χώρας μας στο δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης και της προάσπισης των δημοκρατικών μας θεσμών. Τις κατακτήσεις αυτές οφείλουμε να διασφαλίσουμε ενωμένοι».
http://www.kentrinews.gr/politiki/item/1321-etoimos-gia-ekloges-o-samaras#sthash.83mrQCC1.dpuf

5 σχόλια

  1. Που να παει για εκλογες ο ξεφτιλας;Αν φορα παντελονια ο υπαλληλακοε ας το τολμησει!10.000.000 Ελληνες περιμενουν πως και πως να τον ξαποστειλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν ψήφισης λαβε υπ όψιν σου :
    1.Φορολογία από το πρώτο ευρώ .
    2. Σύνταξη 360 ευρώ .
    3. Βασικός μισθός 580 ευρώ μεικτά . 
    4. Κομμένα δώρα .
    5. Χαράτσια και νέοι φόροι .
    6. Ανεργία που θα φτάσει στο 50% .
    7. Τα εργοστάσια που δεν υπάρχουν .
    8. Οι θέσεις εργασίας που δεν υπάρχουν
    και οδηγούν τα παιδιά μας σε ένα μέλλον 
    δίχως αύριο .
    Τώρα ξέρεις τι πρέπει να ψήφισης και μην φοβάσαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλογές : Η επόμενη ημέρα .
    1.Νέο μνημόνιο.
    2.Απολύσεις στο δημόσιο.
    3.Ανεργεία στο 50% .
    4.Φτώχεια ,πείνα ,εξαθλίωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μαύρη αλήθεια .
    Μακάρι να μην βγω αληθινός σε αυτά που λέω , αλλά τα επόμενα χρόνια έως το 2019 θα είναι μαύρα και σκοτεινά για την Ελλάδα και τους Έλληνες . Μαύρη περίοδος για την Ελλάδα ,που θα φτάσει ως και το χάσιμο εδαφών . Μαύρη περίοδος και για τους Έλληνες που θα ζήσουν την φτώχεια την εξαθλίωση και τον πόλεμο . Μετά το 2020 η Ελλάδα θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες τις .
    Καλό κουράγιο αδέλφια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΜΑΣΚΑΡΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΤΣΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ
    ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΕ ΕΦΤΥΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΤΟΥΦΕΚΙΖΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση