GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρινάκης: “Θα υπάρχει πανηγυρισμός. Το βλέπετε”

Την εμφάνισή του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη, έκανε λίγο μετά τις 19:00 ο ...


Την εμφάνισή του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη, έκανε λίγο μετά τις 19:00 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι συγκεντρωμένοι τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατά την είσοδό του στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Τερψιθέας, στον Πειραιά, αρκέστηκε να πει: «Ουδέν σχόλιο. Έκανα βόλτα στα εκλογικά τμήματα του Πειραιά. Θα υπάρχει πανηγυρισμός. Το βλέπετε».
Κατά την έξοδό του, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» αναφορικά με τα μηνύματα που λαμβάνει το επιτελείο σχετικά με την εκλογή ή μη του Γιάννη Μώραλη και απάντησε: «Το κλίμα είναι θετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση