GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δες την αμφιλεγόμενη Κοντσίτα χωρίς μούσι & μαλλί!

Ένα από τα μεγάλα φαβορί στον τελικό της Γιουροβίζιον λένε ότι είναι η Κοντσίτα από την Αυστρία... Η πιο αμφιλεγόμενη παρουσία...



Ένα από τα μεγάλα φαβορί στον τελικό της Γιουροβίζιον λένε ότι είναι η Κοντσίτα από την Αυστρία...
Η πιο αμφιλεγόμενη παρουσία που έχει περάσει ποτέ από το διαγωνισμό, έχει «κλέψει» την παράσταση στη Δανία και όλοι ασχολούνται μαζί της. Από τη μία η υπέροχη φωνή που διαθέτει και από την άλλη η εμφάνιση που προκαλεί τα πλήθη. Το μούσι της Κοντσίτα, έχει προκαλέσει σάλο, ποικίλα σχόλια, αλλά κι ευκαιρία για μπόλικη πλάκα.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου μία δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα ξουρίσει το μούσι στον τελικό του Σαββάτου και η Κοντσίτα έγινε έξαλλη.
«Οχι! Πρώτα απ΄ όλα δε θέλω να γίνω γυναίκα. Είμαι πολύ τεμπέλικο αγόρι και δεν θα το αλλάξω αυτό. Το έχω πει πολλές φορές, αλλά δημιούργησα αυτόν τον χαρακτήρα ώστε να δείξω ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Και δε θα ξύριζα ποτέ το μούσι μου» είπε το τεμπέλικο αγόρι.
Και σε περίπτωση που έχεις περιέργεια πώς θα ήταν χωρίς μούσι, ιδού φωτογραφία του Τόμας Νέουγουϊρθ, που είναι και το πραγματικό όνομα.
womenonly.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΑΝΤΕ
    ΣΙΧΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση