GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας για τον Μώραλη

Ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει τις καταγγελίες του υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ για την δημαρχία του Πειραιά εξέδωσε το υπουργείο Παιδεί...


Ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει τις καταγγελίες του υποψήφιου με τον ΣΥΡΙΖΑ για την δημαρχία του Πειραιά εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας. Τα όσα ανέφερε ο Θοδωρής Δρίτσας περί δαπανών του υπουργείου για την στήριξη του Γιάννη Μώραλη έφτασαν και στην Βουλή, με ερώτηση που κατέθεσαν πέντε βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας ξεκαθαρίζει ότι «ουδεμία αποστολή εντύπου ή άλλου υλικού έχει πραγματοποιηθεί από το ΥΠΑΙΘ για σκοπούς εκτός των αρμοδιοτήτων του».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπ. Παιδείας:
«Σχετικά με δημοσίευμα ιστοσελίδας την 10η Μαΐου 2014 «περί δαπανών του ΥΠΑΙΘ για προεκλογικούς σκοπούς» πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδεμία αποστολή εντύπου ή άλλου υλικού έχει πραγματοποιηθεί από το ΥΠΑΙΘ για σκοπούς εκτός των αρμοδιοτήτων του και συνακόλουθα καμία δαπάνη σχετική δεν έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας πολιτικής ηγεσίας. Οτιδήποτε υποστηρίζει αντίθετη άποψη είναι υποβολιμαίο και συκοφαντικό».
Στην σχετική ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Παιδείας οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραθέτουν και στοιχεία «για δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό», όπως αναφέρουν.
«Σύμφωνα με τις καταγγελίες του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Δρίτσα, ενημερωθήκαμε ότι από το Υπουργείο Παιδείας, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος στηρίζει ανοιχτά», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ερώτηση.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ,

    ΕΣΤΕΙΛΑΝ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ),

    ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ. ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ
    ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση