GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουβέλης: Χάνει την ψυχραιμία του ο κ. Βενιζέλος

Απάντηση στην έντονη κριτική που δέχθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο περί «παρασιτικής λειτουργίας της ΔΗΜΑΡ» έδωσε ο Φώτης Κουβέλης. ...


Απάντηση στην έντονη κριτική που δέχθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο περί «παρασιτικής λειτουργίας της ΔΗΜΑΡ» έδωσε ο Φώτης Κουβέλης.
«Η Δημοκρατική Αριστερά δεν ακολουθεί την έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, ούτε την έλλειψη πολιτικής ψυχραιμίας του κ. Βενιζέλου» είπε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και πρόσθεσε ότι :«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιληφθεί ότι έχουμε σημαντικές ανακατατάξεις στον πολιτικό χάρτη της χώρας και οι μετακινήσεις διαφόρων πολιτών και πολιτικών σε καμία περίπτωση δεν ονομάζεται πολιτικός παρασιτισμός». Ο κ. Κουβέλης θεώρησε άστοχη τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Σε κάθε περίπτωση αυτά που είπε ο κ. Βενιζέλος, μαρτυρούν: έλλειψη ψυχραιμίας και απουσία πολιτικού πολιτισμού. Δεν θα παρακολουθήσω ούτε τον πολιτικό του λόγο αλλά ούτε και τον τρόπο που επέλεξε να επιτεθεί εναντίον της ΔΗΜΑΡ».
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ άσκησε κριτική και στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, λέγοντας ότι το καινούργιο πρέπει να έχει χρώμα και συγκεκριμένες θετικού χαρακτήρα δεσμεύσεις. Αναφέρθηκε και στις αναγκαίες καθώς τάχθηκε υπέρ της μείωσης του αριθμού των βουλευτών, με παράλληλη όμως αύξηση των αρμοδιοτήτων της Βουλής και μείωση των εκλογικών περιφερειών,ζήτησε την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα και την θέσπιση απλής αναλογικής.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση