GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε αρχιμαφιόζο της Νάπολης

Ένα ηγετικό στέλεχος της ναπολιτάνικης μαφίας συνελήφθη στη Ρουμανία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Αντζελίνο Αλ...


Ένα ηγετικό στέλεχος της ναπολιτάνικης μαφίας συνελήφθη στη Ρουμανία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Αντζελίνο Αλφάνο.
Ο Βιντσέντσο Τσεζαράνο, ο οποίος θεωρείται ότι βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης που είναι γνωστή ως Καμόρα, συνελήφθη στο Καλαράς, 125 χλμ. από το Βουκουρέστι, σε μια κοινή επιχείρηση της ιταλικής και της ρουμάνικης αστυνομίας με τη συνδρομή της Ιντερπόλ, ανέφερε ο Αλφάνο.
Πρόκειται για «άλλο ένα σημαντικό αποτέλεσμα της δράσης του ιταλικού κράτους εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος», δήλωσε.
Ο Αλφάνο περιέγραψε τον συλληφθέντα ως έναν από τους «πιο επικίνδυνους φυγάδες» στην Ιταλία, ενώ μέσα ενημέρωσης επισήμαναν πως ο Τσεζαράνο βρισκόταν στον κατάλογο του υπουργείου Εσωτερικών με τους 100 πλέον καταζητούμενους κακοποιούς.
Σε βάρος του Τσεζαράνο εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από δικαστή της Νάπολης διότι κατηγορείται για εκβιασμούς.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση