GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα δείχνουν παραμονή Αναστασιάδη

Παρότι αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για επαφές του Άγγελου Αναστασιάδη με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, στο περιθώριο του  τελικού του ...



Παρότι αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για επαφές του Άγγελου Αναστασιάδη με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, στο περιθώριο του  τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, φαίνεται πως αυτό ήταν μόνο σε φιλολογικό επίπεδο.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα φανερώνουν πως ο έμπειρος προπονητής θα παραμείνει προπονητής του Πλατανιά και η θετική του απάντηση διοίκηση είναι απλώς θέμα χρόνου.

Πιθανότατα αυτό να έχει συμβεί πριν από τις 16 Μαΐου, όταν έχει προγραμματιστεί η έναρξη των διακοπών της ομάδας και φυσικά του ίδιου του 61χρονου τεχνικού.

Ο Αναστασιάδης φέρεται να έχει εισηγηθεί ποιος θέλει από το υπάρχον ρόστερ των Κρητικών, ενώ σύντομα είναι πιθανό να προτείνει παίκτες που θα ήθελε να έχει του χρόνου στη διάθεσή του.
Παράλληλα, ο έμπειρος κόουτς έχει ξεκινήσει δοκιμές νεαρών σε ηλικία παικτών, με τους Καπνίδη και Καπνόπουλο να έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις.
Επίσης, από το… μικροσκόπιό του έχουν περάσει οι Οντόμπο, Βουρβαχάκης.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση