GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης τίμησε την γιορτή της Μητέρας

Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης καλωσόρισε την Άνοιξη και τίμησε την γιορτή της Μητέρας, πραγματοποιώντας για 4η συνεχή χρο...



Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης καλωσόρισε την Άνοιξη και τίμησε την γιορτή της Μητέρας, πραγματοποιώντας για 4η συνεχή χρονιά την Ανθοκομική της Έκθεση, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό στην τοπική κοινωνίας της Άνοιξης.

Με την συμπαράσταση του ηλιόλουστου πρωινού, γονείς, παιδιά του σχολείου, αλλά και φίλοι από άλλες περιοχές, επισκέφτηκαν το Σάββατο 10 Μαΐου ένα σχολείο γεμάτο χρώματα και αρώματα, απολαμβάνοντας δωρεάν τις δράσεις που είχε διοργανώσει ο Σύλλογος Γονέων για μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά με καλλιτεχνικές κατασκευές, να φτιάξουν δώρα για τις μητέρες τους και να γράψουν ανθοευχές με την ανθοθεραπεύτρια Γαβριέλα Αλεξανδράτου, να γνωρίσουν το σκάκι στα τραπέζια σκακιού και στο επιδαπέδιο γιγάντιο σκάκι του Σκακιστικού Ομίλου Άνοιξης, να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της τοξοβολίας και να νιώσουν για λίγο πυροσβέστες με την ενημέρωση που παρείχαν οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Κλιμακίου Δασοπυρόσβεσης Άνοιξης.

Ξεχωριστή εντύπωση προκάλεσε σε μικρούς και μεγάλους, η Έκθεση Ζωγραφικής του τμήματος ενηλίκων του Συλλόγου και η πραγματοποίηση της 5ης Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Γονέων σε συνεργασία με το νοσοκομείο παίδων «Αγ. Σοφία».

Η Πρόεδρος της Τράπεζας Αίματος του συλλόγου γονέων κα Ελένη Καππή –Κασιμάτη δήλωσε:
«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και διέθεσαν 10 λεπτά από το χρόνο τους, αλλά ακόμα περισσότερο, τους ευχαριστώ γιατί έκαναν πράξη το κεντρικό σύνθημά μας «Έλα με το παιδί σου …γίνε παράδειγμα» και υπό τα βλέμματα των παιδιών τους, προσέφεραν 31 πολύτιμες φιάλες αίμα. Μέχρι σήμερα η Τράπεζα Αίματος του συλλόγου έχει διαθέσει περισσότερες από 30 φιάλες αίμα σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Άνοιξης κα Κατερίνα Αυγέρη-Βουκλαρή δήλωσε:
«Η επιτυχία της 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης και κυρίως της 5η εθελοντικής αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου, οφείλεται σε όλους τους γονείς και φίλους που μας επισκέφτηκαν. Οι στόχοι του συλλόγου επετεύχθησαν με το παραπάνω, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Το μεράκι και η διάθεση των εθελοντών γονέων που βοήθησαν στην οργάνωση της έκθεσης, η ανιδιοτελή προσφορά αγάπης των αιμοδοτών αλλά και η συμβολή των φορέων που την στήριξαν, συνέβαλαν τα μέγιστα και έδωσαν ένα ακόμα δείγμα επιτυχημένης συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης.
Εκ μέρους του συλλόγου ευχαριστώ όλους όσους πήραν μέρος στην ανοιξιάτικη γιορτή μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες της καλοκαιρινής σχολικής γιορτής αλλά και για τα αναμνηστικά των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση