GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχαία νομίσματα και αντικείμενα κατέσχεσε η αστυνομία

Δεκαοκτώ άτομα συνελήφθησαν και 79 προσήχθησαν σε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες...



Δεκαοκτώ άτομα συνελήφθησαν και 79 προσήχθησαν σε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε καταυλισμούς Ρομά και άλλες περιοχές της Λακωνίας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 352 άτομα, σε 305 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν 135 παραβάσεις. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρχαία νομίσματα και αντικείμενα, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
- Ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας στη Λακωνία, για κατοχή αρχαίων αντικειμένων.
- Τέσσερις ημεδαποί Ρομά στη Λακωνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
- Τρεις ημεδαποί Ρομά στη Λακωνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
- Ένας αλλοδαπός στη Λακωνία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
- Ένας ημεδαπός στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.
- Δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
- Τρεις ημεδαποί στη Μεσσηνία, για καταδικαστικά έγγραφα.
- Τρεις αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 131 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση σχετικά με άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων και μία παράβαση για αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

- Είκοσι ένα αρχαία νομίσματα.
- Τέσσερα αρχαία αντικείμενα (εξαρτήματα ενδυμασίας).
- Μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση