GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Υπό προϋποθέσεις συμμετοχή στην κυβέρνηση

Αρνήθηκε ότι υπάρχει, μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε συζήτηση για ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κυβέρνηση, ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας ...

Αρνήθηκε ότι υπάρχει, μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε συζήτηση για ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κυβέρνηση, ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι εάν υπάρξει συγκεκριμένη και ξεκάθαρη συμφωνία δεν μπορεί να το αποκλείσει.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε ένα νέο κυβερνητικό σχήμα ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι «δεν μπορώ να συζητήσω τίποτα, ούτε έχει γίνει κάποια συζήτηση. Και δεν θα μπορούσα να συζητήσω, στο μέτρο τού ότι δεν έχω δει κάποιο κείμενο για τη νέα αυτή κυβερνητική συμφωνία. Αν είναι ένα φλύαρο κείμενο, δεν με αφορά. Αν είναι ένα κείμενο στοχοθετημένων πολιτικών, βεβαίως και με αφορά».
Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, τόνισε ότι διεξάγονται κάποιες συζητήσεις ώστε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα, ανάλογου τύπου με αυτή της Ελιάς.
Σχετικά με την Κεντροαριστερά εκτίμησε ότι το ποσοστό της μπορεί να φθάσει το 15%, αλλά αυτό θα συμβεί εάν δεν υπάρξουν ηγεμονισμοί αλλά και με διεύρυνση προσώπων αλλά και κομματικών σχηματισμών που μπορούν να συμμετάσχουν στην ανασυγκρότηση του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.

4 σχόλια

  1. Βράζει η ελληνική κοινωνία. Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε μια νέα προκλητική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ για να διαλυθούν οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ ( από άγνωστα κέντρα αλλά με γνωστά κίνητρα ), ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες και για εκλογή Προέδρου και συνέχιση της διακυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ με ενσωμάτωση αποστατών βουλευτών από τα άλλα κόμματα για να φτάσουν τον αριθμό 180έδρες, και να συνεχιστεί για 2 χρόνια το μαρτύριο του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου.

    Εξωθεσμικά κέντρα, αφού επέβαλλαν δοτούς πρωθυπουργούς και "εκλεκτούς υπουργούς", τώρα ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ και ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ σχέδια διάλυσης κινημάτων, όπως των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ, και τη δημιουργία νέων κομμάτων που θα παίξουν το ρόλο υποστηρικτή ( Ποτάμι ) ή προσφέρουν θέσεις και υπουργεία και καρέκλες σε "ανεξάρτητους" βουλευτές για να επιστρέψουν στα μαντριά. Απέραντο μαγειρείο, φοβερά παρασκήνια,ίντριγκες, εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, πολιτικο-οικονομικής, αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην νομή της εξουσίας, και ποδηγετούν τον Ελληνικό λαό μέσω των τηλεοπτικών καναλιών. Βρώμα, μπόχα, δυσωδία, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, παραβίαση του δημοκρατικού πολιτεύματος και Συντάγματος, με στόχο τον Σύριζα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που όρθωσαν αντιμνημονιακό λόγο. Αιδώς Αργείοι !

    Οι δημοκρατικοί πολίτες που ψήφισαν Ελιά και Ποτάμι, πως νοιώθουν σήμερα με τις ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ.

    ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ. ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ... ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ...

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ , ΑΛΛΑ 20 ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTOI EXOYNE OΣIO KAI ΙΕΡΟ ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Τηλέμαχος30 Μαΐ 2014, 9:40:00 μ.μ.

    Ακούς τι λες άνθρωπε μου;... Όμως προσωπικά θέλω να μπεις στην κυβέρνηση ώστε να ξαναπείς ότι {οι γέροι δεν πεθαίνουν γρήγορα } να ξανάδιορίσεις την σύζυγο σου, να δόσεις στην TV πρόσωπα εκδιδομένων γυναικών ως άρρωστες από ειτζ , για να σε ψηφίσουν KAI οι οπαδοί της ΝΑΖΙΣΤΙΚΉΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η και να πίνεις καφεδάκι με και όλα τα μπουμπούκια της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.. Όμως έστω και αργά ίσως καταλάβουν τότε και οι δανειστές μας τι ΠΑΠΑ τους παίζετε εσείς και οι εγχώριοι τσιφλικάδες που στραγγαλίζουν τα ξένα υγιή κεφάλαια βάζοντας τους μπροστινούς σας ΤΑΧΑ ως επενδύτες ...

    Δεν εξηγεί κάνεις ΚΑΘΑΡΆ ότι οι κακοί { ιμπεριαλιστές κεφαλαιοκράτες} έχουν ξεκινήσει πόλεμο στης συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και αν έχομε μια ελπίδα είναι από αυτούς γιατί ζητούν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στους διεθνείς διαγωνισμούς σε ένα Κράτος που επικρατεί ΑΚΌΜΑ {τα δικά μας παιδιά}..

    Δεν θέλω να είμαι μηδενιστής, όμως δεν έχουμε κάνει ακόμα ΤΊΠΟΤΑ.

    {Είμαστε μια χώρα τουριστική που θα έπρεπε οι αρχαιολογικοί χώροι μας να είναι εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο ανοιχτοί εσείς δεν θέλατε να στεναχωρήσετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ} δεν κάνουμε τα αυτονόητα να ψαχτούμε ΌΛΟΙ ΜΑΣ χωρίς προστατευτικούς νόμους και τροπολογίες και να περάσουμε όλοι από το ταμείο και να πληρώσουμε στο ότι μας αναλογεί αν μας αναλογεί....να ψαχτούμε ΌΛΟΙ...ακόμα και ο πρόεδρος της δημοκρατίας που λέει ο λόγος ... εσείς τι κάνατε; κόβατε κόβατε κόβατε σαν Ψαλιδοχέρηδες… Οι Η.Π.Α πως λειτουργούν; ελεύθερη Επιχειρηματικότητα και καμιά ανοχή ΠΑΡΆΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΎ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉΣ ..τόσο απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση