GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός αποστολής και ο Λούκας

Όχι μόνο δεν άκουσε ευχάριστα ο Γιώργος Γεωργιάδης από τον Βούκιτς, αλλά προέκυψε άλλος ένας «πονοκέφαλος» για τον προπονητή το...



Όχι μόνο δεν άκουσε ευχάριστα ο Γιώργος Γεωργιάδης από τον Βούκιτς, αλλά προέκυψε άλλος ένας «πονοκέφαλος» για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Ο Λούκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για ματς της Τετάρτης (14/5, 17:00) για την 5η αγωνιστική των play-off με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Σέρβος κατάφερε μεν να προπονηθεί, αλλά διαπιστώθηκε πως δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του και δεν θα ενισχύσει την ομάδα στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.
Ο Βίτορ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος. Δεν υπολογίζονται ούτως ή άλλως οι τιμωρημένοι Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, όπως και οι τραυματίες Μαντούρο, Χούσεν.
Στη σημερινή προπόνηση έγιναν λίγες ασκήσεις χαμηλής επιβάρυνσης, ενώ ήταν σύντομη σε διάρκεια.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.
Η αποστολή θα μεταβεί αεροπορικώς στην Καλαμάτα κι από κει οδικώς στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση