GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κάρα του αγίου Ανδρέου ανεχώρησε σήμερα από την Τρίπολη

Ο πολύτιμος θησαυρός της Εκκλησίας των Πατρών, η τιμία Κάρα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, μετά από... αρχιερατι...



Ο πολύτιμος θησαυρός της Εκκλησίας των Πατρών, η τιμία Κάρα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, μετά από...
αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας κ.κ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ, ανεχώρησε σήμερα από την πόλη της Τριπόλεως, συνοδευομένη από τον Σεβ Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ και από συνεργάτες του Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, για να επιστρέψει στην πόλη του μαρτυρίου του, την Πάτρα.

Η τιμία Κάρα του Πρωτοκλήτου των Αποστόλων φιλοξενήθηκε στην ιστορική πόλη της Τριπολιτσάς, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο συμπληρώσεως 30 ετών Αρχιερατείας του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, όπου παρέμεινε η τιμία Κάρα ετελούντο συνεχώς η Θεία Λειτουργία και οι Ιερές Ακολουθίες, σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Εκκλησίας μας.
Η έλευση της τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ήταν ένα από τα συγκλονιστικότερα γεγονότα στην τοπική μας Εκκλησία, που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη του λαού της Τριπόλεως και της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
ΒΙΝΤΕΟ ΕΚ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Μ κ΄ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΩΣ 30 ΕΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ
ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση