GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ευγνωμοσύνη του πατέρα του μικρού Τζέι στον Σαμαρά

Η κίνηση του Γιώργου Σαμαρά να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Σέλτικ με τον μικρό Τζέι που πάσχει από σύνδρομο Ν...



Η κίνηση του Γιώργου Σαμαρά να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Σέλτικ με τον μικρό Τζέι που πάσχει από σύνδρομο Ντάουν, συγκίνησε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο.
Ο πατέρας του παιδιού, Μάρτιν Μπίτι μίλησε στην εφημερίδα «Έθνος» για την σχέση του γιου του με τον Ελληνα διεθνή.
«Όπως ήδη γνωρίζετε τον γιο μου τον λένε Τζέι και έχει σύνδρομο Ντάουν. Είναι φανατικός θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά. 'Ίσως και ο πιο φανατικός σε όλον τον κόσμο. Πρόκειται για τον αγαπημένο του παίχτη. Στην κυριολεξία, τον λατρεύει.

Οι τοίχοι στο δωμάτιο του είναι καλυμμένοι με φωτογραφίες και αφίσες του Σαμ, ενώ κάθε, μα κάθε μέρα θα παρακολουθήσει DVD με τις καλύτερες στιγμές του η θα ανοίξει το Ϊντερνετ προκειμένου να τον απολαύσει.
Τον περασμένο Ιούλιο η Σέλτικ έδινε ένα ευρωπαϊκό ματς στο Μπέλφαστ εναντίον της Κλίφτονβιλ. Εμείς πήγαμε και στην προπόνηση της ομάδας για να συναντήσει το Τζέι το ίνδαλμά του. Ηταν από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.
Ο Σαμ τον έβαλε να κάνει προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τον είχε συνέχεια δίπλα του, ενώ τον πήρε μαζί στο πούλμαν! Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά που ένιωσε. Ο παίκτης που λάτρεψε ο Τζέι από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Σέλτικ, τον έκανε κομμάτι της ομάδας.

Άυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχει κάνει ο Σαμαράς στον γιο μου. Σε όποιο ματς πήγαμε για να τον δει, πάντα του μιλούσε. Πάντα τον έπαιρνε αγκαλιά για να ανταλλάξει μερικά λόγια μαζί του. Πάντα του έδινε σημασία. Τα υλικά αγαθά δεν έχουν καμία σημασία όσο το ενδιαφέρον που έχει δείξει για τον Τζέι.
Πράγματι του είμαστε ευγνώμονες και τον θεωρούμε οικογένεια μας. Οπου και αν πάει, σε όποια ομάδα και αν παίζει, εμείς θα τον υποστηρίξουμε. Και φυσικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο όλοι θα είμαστε με την Ελλάδα!
Ο Σαμ πάντα τον συμβουλεύει. Ομως αυτό που έχει κρατήσει περισσότερο είναι να έχει πίστη στον εαυτό του και να ακολουθεί τα όνειρα του. Ο Σαμαράς είναι σπουδαίος. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον γιο μου και τον ευχαριστούμε πολύ.
Μάλιστα του έχουμε δώσει και μια κούπα με το σήμα της ιστοσελίδας που έχουμε δημιουργήσει για παιδιά με σύνδρομο Ντάουν».

Ο Σαμαράς πιθανότατα δεν θα συνεχίσει στην Σέλτικ και ο μικρός Τζέι δεν το γνωρίζει καθώς οι γονείς του δυσκολεύονται να του το ανακοινώσουν.

«Ο Τζέι δεν γνωρίζει ακόμα ότι ο Σαμαράς θα φύγει από την Σέλτικ. Κανείς δεν του το έχει πει ακόμα. Ειλικρινά, δεν ξέρω πως θα του το ανακοινώσουμε. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστούμε, αφού δεν είναι σε θέση να το αντιμετωπίσει. Σϊγουρα θα ξεσπάσει σε κλάματα. Πραγματικά, μας περιμένουν πολύ δύσκολες μέρες.

Για να σας δώσω να καταλάβετε το μέγεθος του θαυμασμού του για τον Σαμαρά, δεν μπορεί να φάει το φαγητό του εάν δεν ακούσει μια ιστορία γι' αυτόν. Αν δεν του πούμε για τα κατορθώματα του και τα γκολ που σημειώνει, δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι για να φάει μαζί μας.
Το ίδιο συμβαίνει και το βράδυ πριν πέσει για ύπνο. Τα παραμύθια πρέπει να έχουν κεντρικό ήρωα τον Σαμαρά. Και κάθε βράδυ προσπαθούμε μαζί με τη μαμά του να επινοήσουμε διαφορετικές ιστορίες.
Και φυσικά κοιμάται φορώντας την φανέλα με το όνομα του Σαμαρά. Την έχει σε όλα τα χρώματα! Σε πράσινο-άπρο σε κίτρινο και σε μαύρο! Το εννέα του έγινε ο αγαπημένος του αριθμός εξαιτίας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση