GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημη Ελληνίδα: «Ο γάμος μου βρίσκεται σε φάση επαναπροσδιορισμού»!

«Η σχέση μας είναι σε φάση εποικοδομητικού επαναπροσδιορισμού», δεν διστάζει να αποκαλύψει η διάσημη Ελληνίδα για το γάμο της! ...



«Η σχέση μας είναι σε φάση εποικοδομητικού επαναπροσδιορισμού», δεν διστάζει να αποκαλύψει η διάσημη Ελληνίδα για το γάμο της! Θα τον σώσει; Δείτε τις αποκαλύψεις της... !
Η γνωστή Ελληνίδα μίλησε στο περιοδικό "OK!" και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, για την σχέση της με τον σύζυγό της αποκαλύπτοντας σε τι φάση βρίσκεται ο γάμος της: «Η σχέση μας είναι σε φάση εποικοδομητικού επαναπροσδιορισμού», λέει.


Στην ερώτηση αν πέρασε σοβαρή κρίση ο γάμος της η Χριστίνα Πολίτη λέει: «Περνάει κατά καιρούς γιατί και οι ίδιοι οι άνθρωποι περνάμε κρίση ταυτότητας. Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις έχουν γίνει ακόμη πιιο δύσκολες λόγω και της γενικότερης κρίσης που μας επηρεάζει σε όλους τους τομείς. Όταν γύρω μας υπάρχει ένα κλίμα γενικότερης ανασφάλειας, αυτό θα μεταφερθεί και στις ανθρώπινες σχέσεις γι’ αυτό και βλέπεις γύρω μας τόσους χωρισμούς. Αυτό που προσπαθώ να κάνω όταν βλέπω ότι “χάνομαι” σε μια σχέση, είναι να επαναπροσδιορίσω πρώτα τον εαυτό μου, να τον επαναφέρω και μετά να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Αυτό που αισθάνομαι τώρα είναι  να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο. Όσο πιο χαρούμενη είμαι εγώ τόσο πιο χαρούμενοι θα είναι και οι γύρω μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση