GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Εύα Καϊλή και το επιχειρηματικό τρίο (ΦΩΤΟ)

Σχολιάζει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης  Σ την εποχή που μια υποψηφιότητα στο παρόν και το μέλλον της ελληνικής πολιτικής ζωής προϋ...


Στην εποχή που μια υποψηφιότητα στο παρόν και το μέλλον της ελληνικής πολιτικής ζωής προϋποθέτει μια εμφανή επιχειρηματική στήριξη, στις μέρες που το "σπρώξιμο" από ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες του τόπου δεν είναι κρυφό καμάρι ή σχέση αμαρτωλή αλλά αναγκαίο διαβατήριο για την είσοδο στο club των εκλεγμένων αρχόντων, στις ώρες της απόλυτης πολιτειακής παρακμής και της πλεονασματικής συνταγματικής εκτροπής, η Εύα Καϊλή δεν έχει λόγους ν' ανησυχεί για την επαύριο των πιο απρόβλεπτων εκλογών. 
Η όμορφη υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελιάς, μαθαίνω ότι έχει την ψυχολογική βοήθεια και το απαραίτητο ενθαρρυντικό σιγόντο όχι ενός, ούτε δύο, αλλά τριών εκ των πιο επιφανών και φιλόδοξων επιχειρηματιών της χώρας. 
Αδυναμία του Δ. Κοντομηνά, προφανώς για τον μεστό πολιτικό της λόγο και την καθαρότητα της σκέψης της, αν και απομακρύνθηκε πρόωρα (και ελέω των δικαστικών περιπετειών του ιδιοκτήτη του ΑLPΗΑ και των λοιπών εταιρειών) δεν παύει να χαίρει της αμέριστης αγάπης του "Mr Interamerican". 
Ως θεσσαλονικιά, όμως, δεν θα μπορούσε να στέκει απόμακρη από τον απόλυτο κυρίαρχο της Αποικίας του Βορρά, τον άνθρωπο-σύνδεσμο των ρώσσων ολιγαρχών με τους εγχώριους διαχειριστές της εθνικής περιουσίας. Έτσι, η ωραία Εύα έχει αναπτύξει μια ένθερμη φιλία με τον τρομερό Ιβάν Σαββίδη, η στήριξη του οποίου θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από βεβαία για την αρχιτεκτόνισσα-δημοσιογράφο-διεθνολόγο-υποψήφια διδάκτορα Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας.
Τελευταίος (και προς θεού, του όποιου εν κόσμω Βούδα, όχι ο πιο ασήμαντος) κ. Μαρινάκης, ο οποίος την προσκάλεσε στην παρουσίαση του εκλεκτού του για τον Δήμο Πειραιά και η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να τιμήσει, μιας και πλέον η υποψηφιότητά της ξεφεύγει από τα όρια της συμπρωτεύουσας και καταλαμβάνει όλη την επικράτεια της μεσογειακής τούτης χώρας. Ως γνήσιος λάτρης τόσο της πολιτικής, όσο και των ωραίων γυναικών, ο εφοπλιστής νεοΣίλβιο, είναι σίγουρο πως δεν θ' αφήσει αβοήθητη την πάλαι ποτέ επίλεκτη του Ευ. Βενιζέλου στην αρένα των πάμπολλων υποψήφιων.
Η διαχρονικότητα των επιχειρημάτων της και η εμβέλεια της άκρως γοητευτικής προσωπικότητάς της, μετά και τη χθεσινή εμφάνισή της στην πολυμετοχική -καταρρέουσα κατά τα άλλα- τηλεοπτική εταιρεία του MEGA A.E., δίνει στην μέχρι και σήμερα Πρόεδρο του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας και Ίσων Ευκαιριών του υπ. Εσωτερικών, μια ξεχωριστή ευκαιρία να εκπροσωπήσει όλες εκείνες τις νέες και μοιραίες γυναίκες που θέλουν, αλλά δεν μπορούν ή δεν ξέρουν το πως, να ξεχωρίσουν...

Στην παρουσίαση του συνδυασμού Μώραλη για τον Δ. Πειραιά


1 σχόλιο

  1. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει το λέμε δστο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση