GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Παγιδευμένη για έξι ημέρες σε τρακαρισμένο όχημα

Μια ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών κατάφερε να επιβιώσει για έξι μέρες, εγκλωβισμένη στο κατεστραμμένο της... αυτοκίνητο, μ...



Μια ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών κατάφερε να επιβιώσει για έξι μέρες, εγκλωβισμένη στο κατεστραμμένο της...
αυτοκίνητο, μετά από τροχαίο ατύχημα, χωρίς φαγητό και νερό.
Η 43χρονη Κρίστιν Χόπκινς τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ντένβερ, ωστόσο η δύναμη της ψυχής της την κράτησε ζωντανή.
Η Χόπκινς δηλώθηκε αγνοουμένη στις 29 Απριλίου, καθώς δεν είχε εμφανιστεί για ώρες στο σπίτι της, ενώ έλειπε και το αυτοκίνητό της, το οποίο τελικά διαπιστώθηκε ότι είχε καταλήξει ανάμεσα σε δέντρα κοντά στο Ντένβερ, παραπλεύρως της εθνικής οδού, αφού πρώτα αναποδογύρισε.
Στις 4 Μάιου, έγινε αντιληπτό από περαστικούς το αναποδογυρισμένο της όχημα, αλλά και κάποια μηνύματα που εκείνη έγραφε σε μία ομπρέλα, στην προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τους διερχόμενους.
Ο πυροσβέστης ο οποίος την ανέσυρε ανέφερε ότι ένα από τα μηνύματα έγραφε «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με», ενώ σε ένα δεύτερο μήνυμα, το οποίο έγραψε η Χόπκινς λίγες ώρες πριν εντοπιστεί, ανέφερε: «Έξι ημέρες χωρίς φαγητό και νερό».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση