GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα εδώ πληρώνονται!

Το βράδυ της Κυριακής, που μας έρχεται, το κάθε κόμμα θα πάρει αυτό που του αξίζει, με βάση την ετυμηγορία του λαού. Ένα το κρατούμεν...


Το βράδυ της Κυριακής, που μας έρχεται, το κάθε κόμμα θα πάρει αυτό που του αξίζει, με βάση την ετυμηγορία του λαού. Ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο, είναι ότι οι ψηφοφόροι των κομμάτων αναμένεται...
να αποδοκιμάσουν - ίσως όχι στο βαθμό που θα έπρεπε - τακτικές και αντιλήψεις ορισμένων προσώπων που έχουν καβαλήσει για τα καλά τα καλάμια της εξουσίας. Έχουν γνώση και άποψη οι ψηφοφόροι των κομμάτων. Για όλους αυτούς τους μουστερήδες.
Τρίτον: οι ήττες σε περιφέρειες και δήμους έχουν από τώρα... όνομα και διεύθυνση. Ειδικά για τα δύο μεγάλα κόμματα. Την Κυριακή το βράδυ δεν θα τους... σώσει κανένα λαγούμι και κανένα υπόγειο, που θα τρέξουν να κρυφτούν.
Τέταρτον: την Κυριακή το βράδυ θα αποκαλυφθούν οι "νεκροθάφτες" των εκλογικών αποτυχιών, ένθεν κακείθεν. Κι από Δευτέρα θα αρχίσουν (και) τα όργανα. Διότι, όπως μαθαίνουμε, θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ρόλος και η συμμετοχή του καθένα και της καθεμιάς, κατά την προεκλογική περίοδο. Θα μάθουμε, όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, για διάφορες "δουλίτσες" ορισμένων κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, για κάτι πληρωμένες "μαϊμού δημοσκοπήσεις", για περίεργα αλισβερίσια γαλάζιων παραγόντων με σκοτεινά και ύποπτα πρόσωπα, καθώς και πολλά ακόμη θλιβερά.
Πέμπτον: ακούσαμε πως έχει φτάσει στα αυτιά του πρωθυπουργού, αλλά και στο mail του (!!!) μια πολύ περίεργη και καυτή αποκάλυψη για κυβερνητικό στέλεχος - με την ευρεία έννοια - που φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Και έκτον, και σταματάμε εδώ για σήμερα, ο πρωθυπουργός έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές τόσο στην κυβέρνηση - σε όλα τα επίπεδα - όσο και στο κόμμα.
Κοντολογίς, τα χειρότερα - για κάποιους- έρχονται..!!
www.kentrinews.gr/politiki/item/1475-ola-edo-plironontai#sthash.I4K2YOQZ.dpuf

1 σχόλιο

  1. Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και οι κερδοσκόποι επιδιώκουν να μη ψηφιστούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες του Σύριζα ή άλλων αντιμνημονιακών κομμάτων και να αποκλειστούν από το β' γύρο, ώστε να κερδίσουν τις περιφέρειες οι υποψήφιοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να μπορούν να διατηρούν το κομματικό κράτος για άλλα 4 χρόνια.

    Ξυπνήστε ! Η αποχή, το λευκό, το άκυρο, η ψήφος σε μικρούς υποψηφίους βοηθά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να γκρεμίσουμε το σάπιο κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Μαυρίστε τους. Μη ψηφίσετε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες που ανήκουν επίσημα ή ανεπίσημα σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Δημάρ. Ελευθερώστε μας από όσους μας χρεοκόπησαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση