GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελικά παίρνουμε Ρανιέρι στην Εθνική

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής φέρεται να είναι ο Ρανιέρι, ανατροπή δεδομένων μετά την συνάντησή του με τον...



Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής φέρεται να είναι ο Ρανιέρι, ανατροπή δεδομένων μετά την συνάντησή του με τον Σαρρή στην Ρώμη.
Από αουτσάιντερ, σε απόλυτο φαβορί έχει μετατραπεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι, που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay», μετά και την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στην Ρώμη, αποφάσισε να αλλάξει στάση και να ρίξει κατά πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις του.

Έτσι, ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μονάκο, ζήτησε διορία λίγων ημερών για να δώσει την οριστική απάντησή του. Η πρόταση που του έχει κατατεθεί, αγγίζει τα 800.000 ευρώ, με τον μέχρι πρότινος προπονητή να σκέφτεται σοβαρά να την αποδεχτεί. Το καλό κλίμα στην συνάντηση με τον Σαρρή, αλλά και η πιο... ξεκούραστη δουλειά σε Εθνικό επίπεδο, αναμένεται να αποτελέσουν κίνητρα για τον 62χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση