GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Μπάγερν, Ντόρτμουντ δεν έχει θέαμα…

Χωρίς τους διεθνείς της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ στη σύνθεσή της, η Γερμανία παραχώρησε 0-0 στην Πολωνία σε φιλικό ματς προετοιμασ...


Χωρίς τους διεθνείς της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ στη σύνθεσή της, η Γερμανία παραχώρησε 0-0 στην Πολωνία σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής των «πάντσερ» στο Μουντιάλ.
Η Γερμανία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Πολωνία σε φιλικό ματς προετοιμασίας που διεξήχθη στο Αμβούργο, χωρίς να έχει στη σύνθεσή της τους παίκτες της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ, που προετοιμάζονται για τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο, όπως και τον Μίροσλαβ Κλοζε της Λάτσιο, και με πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της, αφού ο Γιάακιμ Λεβ ήθελε να δοκιμάσει νέα πρόσωπα.
Όμως, δε θα είδε αυτά που περίμενε από τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που παρέταξε στη «Νόρτμπανκ Αρίνα», με τις δυο ομάδες να μην προσφέρουν και το καλύτερο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση, κάτι το οποίο επηρέασαν και οι πολλές αλλαγές που έκαναν οι δύο τεχνικοί.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ζέλερ (46’ Τερ Στέγκεν), Ρούντιγκερ (46’ Χέβεντες), Μουστάφι, Γκίντερ, Σονγκ (82’ Γκίντερ), Ρούντι, Κράμερ, Γκορέτσκα (46’ Χαν), Μ. Μέγερ (77’ Αρνολντ), Ντράξλερ, Φόλαντ (71’ Γιανγκ)
ΠΟΛΩΝΙΑ: Μπόρουτς, Ολκόφσκι, Τσιόνεκ (77’ Βλουζ), Σούκαλα, Βαβρζίνιακ, Κριτσόβιακ, Κλιτς (81’ Βλτσόλεκ), Πέτσκο (53’ Ζάιρο), Ομπρανιάκ (53’ Λίνετι), Ράιμπους, Ρόμπακ (53’ Μίλικ)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση