GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νιγηριανοί εξέδιδαν ομοεθνή τους στη Θεσσαλονίκη, αφού την είχαν "δέσει με βουντού"

Στην εξιχνίαση υπόθεσης σωματεμπορίας σε βάρος νεαρής από τη Νιγηρία, την οποία δύο ομοεθνείς της είχαν «δέσει με βουντού» και ...



Στην εξιχνίαση υπόθεσης σωματεμπορίας σε βάρος νεαρής από τη Νιγηρία, την οποία δύο ομοεθνείς της είχαν «δέσει με βουντού» και την εξέδιδαν προκειμένου να «ξεπληρώσει» τα έξοδα μεταφοράς της από τη Νιγηρία σε ευρωπαϊκό έδαφος προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), ένας άντρας και μία γυναίκα από τη Νιγηρία είχαν παγιδεύσει την 26χρονη, εκμεταλλευόμενη την οικονομική της κατάσταση και την επιθυμία της να μεταναστεύσει στην Ευρώπη για να βρει δουλειά.

Για τη μεταφορά της στην Ευρώπη οι δράστες ζητούσαν 50.000 ευρώ, ενώ προκειμένου η νεαρή να «ξεπληρώσει» το χρέος της, υποχρεώθηκε να εγκατασταθεί σε ένα διαμέρισμα στον Βόλο, όπου την εξέδιδαν κατά διαστήματα.
Η οικονομική συμφωνία μάλιστα, όπως το θύμα ισχυρίστηκε, επικυρώθηκε μέσω θρησκευτικής τελετής (βουντού), που πραγματοποιήθηκε από τοπικό «θρησκευτικό γιατρό» στη χώρα καταγωγής της.

Στην καταγγέλλουσα έγιναν γνωστές οι προβλεπόμενες διατάξεις περί προστασίας και παροχής βοήθειας, ενώ δήλωσε την επιθυμία να της χορηγηθεί νόμιμη παραμονή στη χώρα μας και να ενταχθεί στις προστατευτικές διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας.
Η σχηματισθείσα δικογραφία αναμένεται υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

2 σχόλια

  1. Σφαγή φορολογουμένων με τους φόρους, λόγω κατάργησης φοραπαλλαγών... Και έπονται οι φόροι στα ακίνητα ( Ιούνιος ) και οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ( Ιούλιος ). Να δούμε ποιοι θα ψηφίσουν τους υποψηφίους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όταν θα πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλά τους !

    Καλά μας κάνουν, αφού είμαστε ζώα και ψηφίζουμε τους εκλεκτούς τους δημάρχους και περιφερειάρχες ! Και άλλα χειρότερα να μας κάνουν, αφού μια ζωή είμαστε ραγιάδες και μαριονέτες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ! Τρέχτε, γίδια, να ψηφίσετε τους Καμινομπουτάρηδες και τους Σπηλιωτοκαλαφάτηδες ! Και πληρώστε ακριβά, αφού θα βγει το πλεόνασμα με τη δήμευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων και των φόρων στις καταθέσεις ! Στις περιφερειακές μαυρίστε, επιτέλους, τους υποψήφιους περιφερειάρχες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Να μην είναι στο β' γύρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν κάποιος να έχει σεξουαλική επαφή με άτομο που κάνει πιάτσα στο δρόμο και με αυτόν τον τρόπο να παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα και να αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία.
    Και ειδικότερα, με τις κοπέλες από την Αφρική που το ποσοστό του AIDS είναι στα υψηλότερα επίπεδα και όπου πεθαίνουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι από την ύπουλη αυτή αρρώστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση