GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη Βιβλιοσυνεργατική...

Οι εργαζόμενοι να απομονώσουν τους κομματικούς συνδικαληστές του ΚΚΕ και τα τσιράκια τους. Οι εργαζόμενοι του κλάδου να εμπνευστούν και ν...

Οι εργαζόμενοι να απομονώσουν τους κομματικούς συνδικαληστές του ΚΚΕ και τα τσιράκια τους.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να εμπνευστούν και να γνωρίσουν την Ιστορία των αγώνων του Ελληνικού λαού. Να απορρίψουν τη σταλινική ιδεολογία και τα ψέματα, να απομονώσουν τους κομματικούς συνδικαληστές του ΚΚΕ και τα τσιράκια τους.
Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Βιβλιοσυνεργατικής ΑΕΠΕΕ, προχωράνε σε κινητοποίηση, την Κυριακή 1 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.
Η κινητοποίηση θα γίνει έξω από τις εγκαταστάσεις του «Ελληνικού Κόσμου» στην Πειραιώς 254 στον Ταύρο.
Στους 94 εργαζόμενους του εργοστασίου και των γραφείων της εταιρείας Βιβλιοσυνεργατικής ΑΕΠΕΕ οφείλονται μισθοί 5 μηνών. Τα οποία πρέπει να καταβληθούν άμεσα.
Το δράμα των απλήρωτων εργαζομένων δεν σηκώνει κομματικοί εκμετάλλευση από το αριστερό μακρύ χέρι του Αντωνάκη που είναι τοΚΚΕ της προόδου!.! και του πολυπολιτισμού!!!.
και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: Συντρόφια πληρώστε πρώτα εσείς τα χρωστούμενα 9 μηνών στους δικούς σας εργαζομένους και μετά ασχοληθείτε με τους εργαζομένους των άλλων καπιταλιστών.-
Επαγγελματίες «συνδικαλιστές», κομματικοί λαθρολάγνοι καθεστωτικοί εργατοπατέρες, λαμόγια του συστήματος, ξενόδουλα κομματόσκυλα, εμείς οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι στο χώρο των τυπογραφείων αποφασίζουμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας .

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

www.typografeio.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΡΕ ΑΦΙΛΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΙΜΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΑΣ.; Η ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ Η ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση