GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγαίνει αύριο από το μνημόνιο η Πορτογαλία

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Πέδρο Πάσους Κοέλιου, σε συνέντευξή του στο οικονομικό δίκτυο, CNBC, δήλωσε ότι η κυβέρνησή του σκοπ...


Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Πέδρο Πάσους Κοέλιου, σε συνέντευξή του στο οικονομικό δίκτυο, CNBC, δήλωσε ότι η κυβέρνησή του σκοπεύει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, παρά την επίσημη από αύριο έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.
Ο Πέδρο Πάσους Κοέλιο τόνισε ότι τα τελευταία τρία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τους Πορτογάλους προσθέτοντας ότι κανείς δεν επιθυμεί να πάνε χαμένες οι θυσίες που έχουν γίνει.
Κανείς, είπε, δεν επιθυμεί να επιστρέψει σε ένα καταστροφικό δρόμο για την Πορτογαλική οικονομία.
Η Πορτογαλία βγαίνει από το μνημόνιο, χωρίς να ζητήσει επιπλέον πιστωτική γραμμή από τους δανειστές της, κάτι που έχουν καλωσορίσει οι αγορές.
Πλέον οι αποδόσεις των δεκαετών ομολόγων έχουν υποχωρήσει στο 3,72%, ενώ είχαν φτάσει έως το 17,3% το 2012 στο αποκορύφωμα της κρίσης χρέους.
Πηγή: www.newsbeast.gr

3 σχόλια

  1. ΚΙ ΕΝΩ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΟΙ ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ...

    ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΗ ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ! ΕΛΕΟΣ! θΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ,ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ Ή ΨΕΥΤΟΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

    ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΣΑΕΙ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!

    ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Τι να ψηφίσεις; Ψήφισε αυτόν, που χτυπά αδυσώπητα και με γκεμπελίστικες μεθόδους η Διαπλοκή, μέσα από τα ΜΜΕ της, τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν που φοβάται και χτυπά διαρκώς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ που χτυπά σήμερα, συγκυριακά (και ψηφοθηρικά), ενώ μέχρι χτες τον έγλειφε!

    Αυτό να ψηφίσετε! Να απαλλαγεί επιτέλους ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση