GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8. Τι σκέφτεται ο αναποφάσιστος για τις δημοτικές εκλογές...

Από τον Φώτη Καψαλά. Εχω παρασυρθεί κι εγώ από τη συζήτηση για τις ευρωεκλογές κι έχω ξεχάσει ότι προηγούνται, σε ελάχιστα εικοσιτετράω...

Από τον Φώτη Καψαλά.

Εχω παρασυρθεί κι εγώ από τη συζήτηση για τις ευρωεκλογές κι έχω ξεχάσει ότι προηγούνται, σε ελάχιστα εικοσιτετράωρα, οι δημοτικές.

Ευτυχώς (για μένα), δεν έχουν αποφασίσει ακόμη -αν η ψήφος μας πρέπει να είναι πολιτική ή αυτοδιοικητική- ούτε οι ίδιοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά ούτε και τα κόμματα Ακόμη και τα «αντιμνημονιακά».

Κάθομαι και τους ακούω στην τηλεόραση αν θα κάνουν καλύτερα το ένα ή το άλλο έργο στην περιοχή τους, αν μαζεύουν τα σκουπίδια, αν φροντίζουν τους ανήμπορους κ.ο.κ. Και αντίστροφα οι αντίπαλοι τους, τους κατηγορούν για το ένα ή το άλλο θέμα.

Νομίζω τελικά ότι, παρά τα όσα λέγονται, στην πράξη τα διακυβεύματα έχουν τεθεί. Έτσι κι εγώ τουλάχιστον για τον δήμαρχό μου δεν θα έχω δίλημμα τι και ποιον να ψηφίσω.




7 σχόλια

  1. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ
    ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ;
    ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΦΟΡΤΙΑ ΕΧΕΙ;
    ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ .ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΜΑΖΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν ψήφισης , πρόσεξε μην χαλάσεις το μεγάλο φαγοπότι που έχει στηθεί εδώ και τρία χρόνια , στην πλάτη όλων μας και προς όφελος συγκεκριμένων πρόσωπων , Ελλήνων και ξένων .
    Ξέρεις ποιά δύναμη είναι αυτή που μπορεί να χαλάσει αυτό το φαγοπότι .
    Σκέψου και ψήφισε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφοφόρε μην πέφτεις θύμα περί δήθεν ανεξαρτήτων συνασπισμών , γιατί πίσω από την υποτιθέμενη ανεξαρτησία ξέρεις πολύ καλά ποιές δυνάμεις έχουν συμμαχήσει εις βάρος όλων μας , με σκοπό αφενός την συνέχιση του μεγάλου φαγοποτιού και αφετέρου την φίμωση της πραγματικής δύναμης που μπορεί να διώξει τα δεσμά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ-
    ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΠΛΟ: ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!!

    ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση