GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ κοντά στη Γιουβέντους ο Σάντσες

Πριν καν ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας. ...


Πριν καν ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας.
Όπως αναφέρει η ιταλική, Gazzetta dello Sport, η «Μεγάλη Κυρία» είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες.
Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι σε καλό σημείο και εκτιμάται ότι σύντομα θα υπάρξει και ευτυχή κατάληξη.
Η απόκτηση του Αλέξις Σάντσες φαίνεται ως μια κίνηση που έχει ζητήσει ο Αντόνιο Κόντε στην προσπάθεια που θα κάνει να εφαρμόσει το 4-3-3 και το 4-2-3-1 στην νέα αγωνιστική σεζόν.
Στόχος των υπευθύνων της Γιουβέντους είναι η μεταγραφή να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση