GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Λίβερπουλ ελπίζει σε ήττα της Σίτι κόντρα στην Έβερτον

Η ήττα απ’ την Τσέλσι ενδεχομένως να κοστίσει το πρώτο πρωτάθλημα ύστερα από 24 χρόνια στη Λίβερπουλ. Κι αυτό γιατί αν η Μάντσ...



Η ήττα απ’ την Τσέλσι ενδεχομένως να κοστίσει το πρώτο πρωτάθλημα ύστερα από 24 χρόνια στη Λίβερπουλ.
Κι αυτό γιατί αν η Μάντσεστερ Σίτι πάρει όλα τα παιχνίδια της, τότε θα το σηκώσει -έστω και στην ισοβαθμία με τους κόκκινους. Γι’ αυτό λοιπόν η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στους αντιπάλους των «πολιτών».

Μια εξ’ αυτών είναι και η Έβερτον, με τον Μπρένταν Ρότζερς να δηλώνει βέβαιος πως τα «ζαχαρωτά» θα διεκδικήσουν στα ίσα τη νίκη κόντρα στη Σίτι, προκειμένου να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την τέταρτη θέση (προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ).

«Νομίζω ότι θα γίνουν και άλλες εναλλαγές στη μάχη του τίτλου. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά της. Η Έβερτον είναι σπουδαία ομάδα και θα αναζητήσει αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη για την 4η θέση. Εμείς από τη μεριά μας θα επικεντρωθούμε στα δικά μας παιχνίδια. Θα βλέπω φυσικά και το παιχνίδι της Έβερτον», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ και πρόσθεσε για την ήττα απ’ την ομάδα του Μουρίνιο: «Μόλις έδωσα συγχαρητήρια στον Μουρίνιο. Είναι φίλος μου. Απογοητεύτηκα με το αποτέλεσμα, αλλά μετά όταν είδα ξανά το παιχνίδι, του μοίρασα συγχαρητήρια. Πρέπει να προχωρήσουμε».
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση