GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

Για Την Πόλη Μας, Για Την Πατρίδα Μας, Για Την Αξιοπρέπειά Μας. Του  ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ* Οι εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου κρίνουν πολλά....

Για Την Πόλη Μας, Για Την Πατρίδα Μας, Για Την Αξιοπρέπειά Μας.

Του ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ*

Οι εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου κρίνουν πολλά. Τόσο σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, όσο και σε πανευρωπαϊκό. Οι κοινωνίες μέσω της ψήφου τους θα εκφράσουν τις προσδοκίες τους. Αυτές τις προσδοκίες οφείλει να υλοποιήσει ο κάθε αιρετός αντιπρόσωπος της κοινωνίας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών αναμένονται με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Διεξάγονται υπό πρωτόγνωρες κοινωνικές - οικονομικές - πολιτικές συνθήκες. Η οικονομική κρίση επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής μας. Η αβεβαιότητα για το προσωπικό αλλά και οικογενειακό μας μέλλον, «τσακίζει» την ψυχολογία μας. Η ανεργία είναι η μάστιγα της εποχής μας και κυρίως για τη νεολαία μας. Η υπάρχουσα πολιτική εξουσία ανίκανη και ανήμπορη να καθοδηγήσει τις εξελίξεις υπέρ της κοινωνίας. Ικανή όμως να υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα εις βάρος μας. Υπάκουη στα κελεύσματα άλλων και ξένων δυνάμεων που αγωνίζονται να επιβάλλουν τα συμφέροντά τους. Σε εμάς τους πολλούς, για όφελος των ολίγων. Οδηγούμαστε στην εξουσία μιας πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας με επίκεντρο το €uro και όχι τον άνθρωπο.

Είναι χρέος του καθένα από εμάς να αντισταθεί σε αυτές τις δρομολογημένες εξελίξεις. Να υπερασπιστεί αξίες και αρχές που διαμορφώθηκαν στο πέρασμα δεκαετιών, που κατακτήθηκαν με θυσίες και αγώνες. Να εκφράσει μία άλλη πρόταση για το μέλλον μας, σε όλα τα επίπεδα, που θα αγγίζει τις ζωές των περισσοτέρων. Για μία κοινωνία που θα στηρίζεται στο Δικαίωμα στην Εργασία, στην Κοινωνική Δικαιοσύνη, στην Αξιοκρατία, στην Κοινωνική Αλληλεγγύη, στην Ελευθερία και στην αληθινή Δημοκρατία. Για ποιότητα ζωής. Για μία κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Αυτόν τον αγώνα υπηρετούμε και ξεκινούμε από την πόλη μας, τη Γλυφάδα. Συμμετέχουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με πρόταση και όραμα. Αρνούμαστε να υπηρετήσουμε αλλότρια συμφέροντα του συστήματος. [Σύστημα: σύμπτωση συμφερόντων που υπαγορεύει πολιτική στους άρχοντες της εξουσίας]. Για το λόγο αυτό δεν συστρατευόμαστε με άλλους που υποστηρίζονται από κομματικούς ή οικονομικούς μηχανισμούς. Είμαστε αλλεργικοί στους παραγοντίσκους και στον παραγοντισμό! Επιδιώκουμε να υπηρετήσουμε συνειδητά τα συμφέροντα του συμπολίτη, τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Των Γλυφαδιωτών που ζουν και δημιουργούν στη Γλυφάδα. Σε κάθε γειτονιά της πόλης.

Όλοι μας γνωρίζουμε ποιοί είναι οι άλλοι. Έχουν ταυτότητα, γνωστό ρόλο και σκοπό. Έχουν παρελθόν αλλά ανήκουν και στο παρελθόν! Με ψεύτικα λόγια και με δαπανηρούς προεκλογικούς αγώνες επιχειρούν να υφαρπάξουν την ψήφο σου για να υποθηκεύσουν το μέλλον σου με τη συναίνεσή σου!

Συγκροτήσαμε μία νέα δημοτική παράταξη με νέα πρόσωπα, με κριτήριο επιλογής την προσωπική τους διαδρομή στην κοινωνία και στη ζωή! Χωρίς παραγοντική νοοτροπία. Με εμπειρία ζωής, με έμπρακτη αγάπη για την πόλη και τον συνάνθρωπο. «Διψασμένοι» για δημιουργία προς όφελος του τοπικού συμφέροντος και όχι του προσωπικού ή του υποκρυπτόμενου κομματικού. Θέλουμε να υπηρετήσουμε την πόλη μας, να διεκδικήσουμε τα συμφέροντά της, να την υπερασπιστούμε απ’ όλους εκείνους που τυχοδιωκτικά την εξουσιάζουν. Θέλουμε Την Πόλη Μας, Στα «Χέρια» Των Πολιτών Της!

Σ΄αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια θέλουμε τη στήριξή σου. Θέλουμε να αγκαλιάσεις την προσπάθειά μας. Εσένα Γλυφαδιώτη και Γλυφαδιώτισσα, που βλέπεις και γνωρίζεις τα «στραβά» της πόλης. Εσένα, που βαρέθηκες τους ίδιους και τους ίδιους, τα ίδια και τα ίδια. Εσένα, που δεν ανέχεσαι άλλη υποκρισία. Εσένα, που θέλεις η γειτονιά σου να αποκτήσει περισσότερο φως και καθαριότητα. Να έχεις πεζοδρόμια αλλά και πεζόδρομους. Παιδότοπους για τα παιδιά σου. Εσένα, που αγαπάς και αναζητάς την αισθητική μιας σύγχρονης και ποιοτικής πόλης. Εσένα, που ζητάς η παραλία της να γίνει τόπος περιπάτου και ψυχαγωγίας, να έχει ομορφιά. Εσένα, που απαιτείς διαφάνεια και ποιότητα. Εσένα, που θέλεις μία Δημοτική Αρχή που να σε αφουγκράζεται και να ανταποκρίνεται. Άμεσα και αποτελεσματικά. Εσένα, που αγαπάς τη γειτονιά σου, την πόλη σου, την πατρίδα σου και αγωνίζεσαι για την αξιοπρέπειά σου.

Τώρα έχεις επιλογή. Δεν έχεις άλλοθι. Με την ψήφο σου μπορείς να δρομολογήσεις τις εξελίξεις υπέρ της πόλης μας, υπέρ όλων των Γλυφαδιωτών, - ισσών. Υπέρ των συμφερόντων σου. Η επιλογή σου πρέπει να ακουστεί, να είναι ηχηρή, να είναι δυναμική. Προπαντός να έχει προοπτική. Να είναι το έναυσμα για μία «Δημιουργική Διαδρομή» για την πόλη μας και την πατρίδα μας.

Οι περισσότεροι με γνωρίζετε. Θέλω να γνωρίσω από κοντά, τους περισσότερους από εσάς. Σας θέλω μαζί μας σ΄αυτόν τον δύσκολο αλλά καλόν αγώνα. Γνωρίζετε ότι αγωνίζομαι σκληρά, απέναντι στο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας και στα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Επιλέξτε να αγωνιστώ για την πόλη μας. Για όλους τους πολίτες και ειδικότερα για εκείνους που χρήζουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας. Δεσμεύομαι να το πράξω. Με ανυπόκριτη διάθεση, με ήθος και αξιοπρέπεια. Είναι Μία Νέα Αρχή, Αλλά Σίγουρα Το Μέλλον Είναι Δικό Μας! Ας πάρουμε τη τύχη της πόλης στα χέρια μας! Να την αναδείξουμε Πρωτεύουσα του Νότου. Πόλη Αλληλεγγύης και Δημιουργίας.

Στις 18 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα στη Γλυφάδα. Στέλνουμε ηχηρό αλλά ουσιαστικό μήνυμα σε όλους εκείνους που αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς. Η ψήφος σου έχει νόημα: Για Την Πόλη Μας, Για Την Πατρίδα Μας, Για Την Αξιοπρέπειά Μας.
Γλυφάδα, Μάιος 2014

*Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
«Δημιουργική Διαδρομή Δίβαρης»
Τηλ.: 210- 38.38.789
www.sarakis.blogspot.gr

1 σχόλιο

  1. Την επόμενη Κυριακή παίζεται το μέλλον μας, αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ( ΕΛΙΑΣ), του Ποταμιού και των διαπλεκομένων ή θα ζήσουμε ελεύθεροι.

    Πρέπει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κανέναν υποψήφιο που στηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Αθήνα μαύρισμα σε Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη. Ψήφο σε Σακελλαρίδη και Καπερνάρο ( αν και πολλοί αγανακτισμένοι Αθηναίοι μιλάνε και για Κασιδιάρη ).

    Στη περιφέρεια Αττικής ψήφο σε Δούρου και Χαϊκάλη, αυτοί να είναι στο β' γύρο. Οι πιο αγανακτισμένοι,όμως, μπορεί να ψηφίσουν τον Παναγιώταρο της Ελλ. Αυγής.

    Στο Πειραιά, στο β' γύρο πρέπει να είναι ο Γ. Μώραλης και ο Δρίτσας. Ψήφους θα πάρει από πολλούς οργισμένους ο Κούζηλος της Ελλ. Αυγής.

    Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά Μπουτάρης και Καλαφάτης και να μη μπουν στο β' γύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο Σύριζα κατεβάζει τον Μηταφίδη και η Ελλ. Αυγή τον Ματθαιόπουλο. Οι ΑΝΕΛ τον Παπαγεωργίου, αν του επιτραπεί η συμμετοχή.

    Στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να μαυρίσουμε πρωτίστως Ιωαννίδη και Μπόλαρη. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Τζιτζικώστα (αλλά προέρχεται από τη ΝΔ, άρα κι αυτός πρέπει να καταψηφιστεί την Α'΄Κυριακή ),ο Σύριζα κατεβάζει την Χαραλαμπίδου και η Ελλ. Αυγή τον Χρυσομάλλη.

    Σε όλους τους δήμους, σε όλες τις περιφέρειες δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανέναν υποψήφιο με δεσμούς,επίσημους ή ανεπίσημους, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ),ακόμα και αν έχουμε φίλους ή συγγενείς στα ψηφοδέλτιά τους,ακόμα κι αν επέδειξαν έργο. Πρέπει να τους καταψηφίσουμε την Α' Κυριακή, να πάρουν χαμηλά ποσοστά, για να "πληρώσουν" για τους ανελέητους φόρους, τα χαράτσια, τις περικοπές παντού, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

    Για όνομα του Θεού, βγείτε από τα κομματικά μαντριά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δεκανικιών τους ( Ποτάμι, Δημάρ, Λάος ). Μαυρίστε τους ! Κόψτε τους την αλαζονεία, διαλύστε το κομματικό τους κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες. Μετά τις εκλογές θα γίνουν ασύδοτοι και θα εφαρμόσουν κι άλλα κρυφά μέτρα. Δεν θα μας αφήσουν ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις ούτε δουλειές. Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση