GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

Αθηναία, Αθηναίε, Σε λίγες ώρες θα ψηφίσεις αυτόν που θα σε εκπροσωπήσει καλύτερα τα επόμενα 5 χρόνια, στην πόλη που ζεις κι αναπνέεις. Σ...

Αθηναία, Αθηναίε,
Σε λίγες ώρες θα ψηφίσεις αυτόν που θα σε εκπροσωπήσει καλύτερα τα επόμενα 5 χρόνια, στην πόλη που ζεις κι αναπνέεις. Στην Αθήνα μας.
Είναι μία σημαντική και κρίσιμη απόφαση. Είναι όμως και η μεγάλη ευκαιρία για να στείλεις ένα δυνατό μήνυμα. Ένα μήνυμα, ότι ο λαός της Αθήνας έχει τη γνώση και την εμπειρία, για να επιλέξει τον πιο κατάλληλο. 

Φίλες και φίλοι μου,
εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια με έχετε τιμήσει με την εμπιστοσύνη σας. Έτσι είχα την ευκαιρία να δουλέψω για σας τόσο ως βουλευτής και ευρωβουλευτής, όσο και ως υπουργός Υγείας και τελικά Δήμαρχος.
Το 2010 διαπιστώσατε ότι έκανα λάθη και δε μου δώσατε το δικαίωμα να συνεχίσω τη δουλειά μου στην πόλη. Σωστά ίσως, αφού μπορεί να δούλεψα σκληρά και να παρέδωσα έργο, αλλά δεν σας το έδειξα στις πραγματικές του διαστάσεις.
Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Το μέλλον είναι μπροστά. Γνωρίζω, ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αφού η Αθήνα μας ήταν η πρώτη που δέχθηκε την επίθεση από τον «τυφώνα» της κρίσης.
Το ευτύχημα ήταν, ότι ως το 2010 είχαμε φροντίσει να την προετοιμάσουμε και άντεξε στο «χτύπημα». Το δυστύχημα αντίθετα όμως, ήταν ότι δεν έγινε τίποτε περισσότερο.

Λαέ της Αθήνας,
η πόλη μας τα τελευταία 3,5 χρόνια ακολούθησε τη πορεία την οποία διέγραψε η χώρα υπό τις εντολές της τρόικας και της παράδοσης, που έγινε από τη συγκυβέρνηση των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, με τον κ. Καμίνη να αναλαμβάνει ρόλο διεκπεραιωτή.
Όπου κι αν περπατήσεις, στο κέντρο της και στις γειτονιές της, βλέπεις παντού λουκέτα και κατεβασμένα ρολά. Βλέπεις , ανθρώπους να μη χαμογελούν πια.
Βλέπεις την οργή, τη δίψα για την εκδίκηση στα μάτια όλων, για να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη στο έγκλημα, που διαπράττεται καθημερινά από το 2010 στη πατρίδα μας.
Γιατί αυτό που έχει πληγεί περισσότερο σε κάθε Έλληνα, σε κάθε Αθηναία και Αθηναίο είναι η υπερηφάνεια. Για να την κερδίσουμε όλοι μαζί ξανά θα πρέπει πρώτα να αναλογιστούμε τι θα κάνουμε. Όχι να ξεσπάσουμε ακραία και εκδικητικά στην κάλπη.
Να σκεφτούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τούτα τα χώματα και τη Δημοκρατία. Ότι γουστάρουν την πόλη τους και έχουν μάθει να απαιτούν και όχι να επαιτούν. Αυτά είναι και τα δικά μου πιστεύω για όσους με γνωρίζετε εδώ και πέντε δεκαετίες.
Από τότε δηλαδή που, μικρό παιδί ακόμη, γινόμουν μέλος της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης την οποία ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και συνέχισε με τις ίδιες αρχές και θέσεις ως το 2009, ο Κώστας Καραμανλής.

Για όλα αυτά, λοιπόν, σκέψου και στείλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Για να γίνει και πάλι η Αθήνα μας, Πόλη της Ζωής μας…
Φιλικά,
Νικήτας

5 σχόλια

  1. ΒΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Η ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ
    ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ; ΕΙΧΕΣ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ
    ΜΑΣΣΗΝΙΟΥ .ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΕΚΔΙΚΙΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων μεγάλης ηλικίας ( άνω των 60 ετών , που συνεχίζει να είναι κολλημένο με τα δύο κόμματα της χρεοκοπίας μας, ΠΑΣΟΚ-Ελιά και ΝΔ, και στις δημοτικές- περιφερειακές εκλογές θα ψηφίσει πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν το ΠΑΛΙΟ και το ΣΑΠΙΟ και θα τα στείλει στο β' γύρο.

    Έτσι θα επιβιώσουν οι αχυράνθρωποι των κομμάτων ( Καμίνης, Μπουτάρης, Σπηλιωτόπουλος, Καλαφάτης, Σγουρός, Κουμουτσάκος, Ιωαννίδης, Μπόλαρης, Τζιτζικώστας κλπ σε όλη την Ελλάδα ).

    Δηλαδή, οι άνθρωποι αυτοί που ψήφιζαν εδώ και χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και με αυτό το τρόπο οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και το μνημόνιο, δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους ή τα εγγόνια που υποφέρουν στην ανεργία και στην φτώχεια, αλλά επιμένουν να είναι "κομματόσκυλα" και δεν αφήνουν με τη ψήφο τους να ανανεωθεί η πολιτική ζωή της χώρας ! Καλά, δεν ντρέπονται με τη ψήφο τους σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( και στους υποψηφίους τους ) να δίνουν άλλη μια "μαχαιριά" στο μέλλον των παιδιών και των εγγονών τους ;

    Η Ελληνική κοινωνία κρατά τη μύτη της από τις δυσωδίες που αναβλύζει η αποκάλυψη του ίδιου του κ. Βενιζέλου ότι επιχειρηματικά και εκδοτικά κέντρα επέβαλλαν τον κ. Παπαδήμο, δηλαδή καμαρίλα, εξωθεσμικά κέντρα, παρασκήνια, ερήμην των Ελλήνων, καθορίζουν τη πορεία της χώρας ! Πως μπορεί κάποιος να ψηφίσει και τις δύο Κυριακές και να επιβραβεύσει τέτοιες πολιτικές πρακτικές ;

    Θέλουμε να είμαστε ραγιάδες και μαριονέτες ; Θέλουμε να μας επιβάλλουν τους "φυτευτούς" τους για να κάνουν τα παιχνίδια τους ; Δεν καταλαβαίνετε ότι αν ψηφιστούν Καμίνης και Μπουτάρης, Σπηλιωτόπουλος και Καλαφάτης, Σγουρός και Κουμουτσάκος, Ιωαννίδης και Τζιτζικώστας και Μπόλαρης, δεν θα πάρουν οι κυβερνώντες κανένα μήνυμα,ούτε η Ευρώπη θα καταλάβει ότι οι ΈΛληνες δεν αντέχουν άλλον ;

    Κάνουμε έκκληση στους ψηφοφόρους να απορρίψουν σε όλη την Ελλάδα, υποψηφίους και ψηφοδέλτια που στηρίζονται ( επίσημα ή ανεπίσημα ) από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ψηφίστε τους κυριότερους αντιπάλους τους και αποκλείστε τους από το β' γύρο.

    Στην Αθήνα ισχυρό ρεύμα φαίνεται ότι έχουν οι Σακελλαρίδης, Καπερνάρος και Κασιδιάρης. Στη περιφέρεια Αττικής οι Δούρου, Παύλος Χαϊκάλης και Παναγιώταρος. Στο Πειραιά Γ.Μώραλης και Δρίτσας.
    Στη Θεσσαλονίκη, Μηταφίδης και Ματθαιόπουλος, στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χαραλαμπίδου και Χρυσομάλλης.

    Και παντού σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις περιφέρειες οι νέοι άνθρωποι και οι μέσης ηλικίας ψάχνουν δημοτικά ψηφοδέλτια και περιφερειακά που να υποστηρίζονται από τον Σύριζα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το ΚΚΕ και την Ελληνική Αυγή.

    Βλέποντας όσα ακούγονται στους δρόμους και στα καφενεία και στις καφετέριες, η μάχη για τη 1η θέση σε πολλούς δήμους και περιφέρειες θα δοθεί μεταξύ Σύριζα και Ελλ. Αυγής. Την Κυριακή θα γελοιοποιηθούν τα γκάλοπ των διαπλεκομένων. Πλησιάζει η ελευθερία από τη 40χρονη σκλαβιά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΜΙΝΗ, ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΙΚ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ. ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ Γ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ;ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ .ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ.Ο ΝΕΚΡΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΣΕ ΤΟ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΣΚΕΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ( ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ) ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΕΡΙ "ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ : ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΝΙ. ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ !!!

    ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ( ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ) ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ;

    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο κ. Παπαδήμος επιβλήθηκε ως πρωθυπουργός και αυτοί που τον επέβαλαν ήταν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι». Δείτε και το παρακάτω σχόλιο που τα λέει όλα !

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ Π0ΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α ( Ή ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ )

    Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΙΑ "ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΓΚΕΙΤ", ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ).

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΔΕΟΣ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΛΥΣΣΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

    ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ Ή ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΩ "ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ",ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΕΜΜΕΣΑ Ή ΆΜΕΣΑ ( ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ , ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΣΤΟ ΚΚΕ ( ΑΝ ΚΑΙ Η Χ.Α ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ, ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση