GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Έχουμε την δυνατότητα να είμαστε μια πολύ δυνατή παράταξη

Η κεντροαριστερά έχει την δυνατότητα να είναι μια πολύ δυνατή παράταξη, τόνισε χθες βράδυ στο εκλογικό πάνελ του Σκάι ο Ανδρέας Λοβέρδος....

Η κεντροαριστερά έχει την δυνατότητα να είναι μια πολύ δυνατή παράταξη, τόνισε χθες βράδυ στο εκλογικό πάνελ του Σκάι ο Ανδρέας Λοβέρδος.
 Ο εκπρόσωπος της Ελιάς και πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα μεταξύ άλλων είπε: "Οι πολίτες αποφάσισαν σταθερότητα με θετικό πρόσημο. Αποφάσισαν όχι άλλη υπερφορολόγηση και περικοπές, ανάπτυξη και οικονομική τόνωση. Οι πολίτες αποφάσισαν να δώσουν πρωτεύουσα δύναμη στην Ελιά στο χώρο της κεντροαριστεράς και θα πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα απευθύνονται σε όλους για να συζητήσουμε για την σύνθεση της κεντροαριστερας. Χρόνος για ατελείωτη κουβέντα δεν υπάρχει. Χρόνο έχουμε μέχρι τον Οκτώβριο. Έχουμε την δυνατότητα να είμαστε μια πολύ δυνατή παράταξη. Το προσκλητήριο αφορά όλους και τον κ. Παπανδρέου. Την μάχη σε αυτές τις εκλογές δεν την έδωσαν όλοι, αλλά όσοι μας είδε ο κόσμος. Αύριο όμως είναι μια άλλη ημέρα και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη και δεν χωρούν προσωπικά θέματα".

5 σχόλια

  1. Όλος πέθανε η΄ο μισός; Εδώ΄πάθατε πανωλεθρία και ακόμα επιμένετε! Λοβέρδο ξύπνα, δεν απευθύνεσαι σε παιδάκια της ΟΝΝΕΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙΙ ΜΑΣ ΚΌΨΑΤΕ ΤΟ ΚΏΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ; ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΆΛΙΣΤΑ ΠΑΠΑΡΑ... ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΑ ΤΟ ΠΕΔΥ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ;;; ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΌΣΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Οι χειρισμοί με την Χρυσή Αυγή ήταν απαράδεκτοι! Γίνατε μεγαλύτεροι φασίστες από αυτούς. Ο Δένδιας να ασχοληθεί με την πραγματική εγκληματικότητα. Δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας.

    ΥΓΕΙΑ: Γραφικός και φαιδρός υπουργός. Πριν δυο μέρες έλεγε πως αν χάσουμε έστω και με μια ψήφο πρέπει να παραιτηθούμε,γιατί τότε η κυβέρνηση θα είναι ΤΥΡΑΝΝΙΑ! Απολύει γιατρούς και το χαίρετε! Μαλώνει με ασθενείς. Κάποιος να τον μαζέψει.

    ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: Τραγικός σχεδιασμός. Γίναμε το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ. Εξαιτίας του ξεφτιλίστηκαν ικανά στελέχη της παράταξης.
    Αυτά και άλλα πολλά ακόμα που αν δεν διορθωθούν στις βουλευτικές θα υποστούμε ήττα μεγαλύτερη από το 1981...

    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΉΣΟΥΜΕ....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ....ΟΤΙ ΕΊΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ 27% ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ..ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι πραγματι πιθανον αλλα χωρις εσενα αρχιλαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΣΚΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΑ ΤΟ ΛΕΣΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΨΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΗΤΕ. ΙΚΙΓΓΙΩΔΗ ΠΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΚΑΤΑΘΕΣΣΕΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση