GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών βραβεύει την καινοτομική επιχειρηματικότητα

Σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που διακρίθηκαν στον επιχειρηματικό στίβο το 2013 θα απονείμει τα βραβεία «Καινοτομία και Δημιουρ...


Σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που διακρίθηκαν στον επιχειρηματικό στίβο το 2013 θα απονείμει τα βραβεία «Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα» η Αστική Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνών «ΕΡΜΗΣ».
Με την επιλογή του αυτή σε μια κρίσιμη χρονιά για την ελληνική οικονομία το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) σηματοδοτεί την ανάγκη ευρύτερης στήριξης της υγιούς και δυναμικής ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσα από την επιβράβευση προσώπων και δράσεων που λειτούργησαν ως «νησίδες αισιοδοξίας» στις υπάρχουσες ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες.
Για την υποβολή αιτήσεων-προτάσεων τίθεται καταληκτική ημερομηνία η Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 από επαγγελματικούς συλλόγους, επιχειρηματικές ενώσεις, και σωματεία για τις επιχειρήσεις και τα πρόσωπα που θεωρούν ότι συγκεντρώνουν σωρευτικά τις περισσότερες προϋποθέσεις βράβευσης. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από επιτροπή βραβεύσεων και θα ακολουθήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου ειδική εκδήλωση για την βράβευση των νικητών.
Ο Μπενέτος πρόεδρος του «Insuleur»
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γεώργιος Μπενέτος, εξελέγη πρόεδρος του «Insuleur» (Δίκτυο των Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης) κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στις Βρυξέλλες, με την παρουσία και της Ελληνίδας επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη. Όπως δήλωσε μετά την εκλογή του, τελικός στόχος είναι «η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των κατοίκων των νησιών που εκπροσωπούμε».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση