GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα δούμε πόσο αντέχουμε…»

Την αντοχή του Αστέρα Τρίπολης στα πλέι οφ σχολίασε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του επί του...

Την αντοχή του Αστέρα Τρίπολης στα πλέι οφ σχολίασε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην αμυντική λειτουργία που χάρισε τη νίκη στον Αστέρα, αλλά και στη συνέχεια των πλέι οφ.

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και δουλέψαμε αρκετά καλά αμυντικά και αυτό μας βοήθησε. Είναι πολύ σημαντικό ότι σκοράραμε στο συγκεκριμένο λεπτό. Δουλέψαμε πολύ σκληρά γιατί γνωρίζαμε ότι και ο ΠΑΟΚ ήθελε το παιχνίδι, δουλέψαμε αμυντικά και έτσι τα καταφέραμε. Σίγουρα αυτή η νίκη αλλάζει τα δεδομένα, εμείς θέλουμε την ήττα του Ατρομήτου για να πάμε πιο ήρεμοι στην Αθήνα, να προσπαθήσουμε και όλο αυτό να βγει σε καλό. Παίζει σημαντικό ρόλο η κούραση, πάντα τα πλέι οφ είναι κουραστικά και το τελευταίο παιχνίδι θα δείξει πόσο αντέχουμε».

Στην άμυνα που έπαιξε ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε και ο Μαουρίτσιο Καράσκο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο κατάκτησης της δεύτερης θέσης.

«Η ομάδα έβγαλε ψυχή και μας βγήκε το γκολ. Τώρα κοιτάμε για μια πολύ καλή θέση για την Ευρώπη και πιστεύουμε στο καλύτερο. Φυσικά και ήταν θέμα τακτικής. Όταν μια ομάδα κερδίζει προσπαθεί να αμυνθεί και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δίνονται στις κόντρα επιθέσεις. Η ομάδα έδειξε διάθεση και όλο αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και μακάρι να χάσει και ο Ατρόμητος για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση