GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρβανιτόπουλος: Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές

Το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά πλέκει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”. Ο Υπουργός Παι...



Το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά πλέκει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”.
Ο Υπουργός Παιδείας, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, προκάλεσε αίσθηση στον χώρο της Κεντροδεξιάς, όταν επέλεξε να στηρίξει ανοιχτά τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά, απέναντι στον σημερινό Δήμαρχο, και προερχόμενο από τη Νέα Δημοκρατία Βασίλη Μιχαλολιάκο.
“Ο Σαμαράς θα μείνει στην Ιστορία γιατί έβγαλε τη χώρα από την πιο βαθιά κρίση της μεταπολεμικής περιόδου”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
Ο Υπουργός Παιδείας διατύπωσε ακόμη την πρόβλεψη ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

3 σχόλια

  1. Την επόμενη Κυριακή παίζεται το μέλλον μας, αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ( ΕΛΙΑΣ), του Ποταμιού και των διαπλεκομένων ή θα ζήσουμε ελεύθεροι.

    Πρέπει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κανέναν υποψήφιο που στηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Αθήνα μαύρισμα σε Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη. Ψήφο σε Σακελλαρίδη και Καπερνάρο ( αν και πολλοί αγανακτισμένοι Αθηναίοι μιλάνε και για Κασιδιάρη ).

    Στη περιφέρεια Αττικής ψήφο σε Δούρου και Χαϊκάλη, αυτοί να είναι στο β' γύρο. Οι πιο αγανακτισμένοι,όμως, μπορεί να ψηφίσουν τον Παναγιώταρο της Ελλ. Αυγής.

    Στο Πειραιά, στο β' γύρο πρέπει να είναι ο Γ. Μώραλης και ο Δρίτσας. Ψήφους θα πάρει από πολλούς οργισμένους ο Κούζηλος της Ελλ. Αυγής.

    Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά Μπουτάρης και Καλαφάτης και να μη μπουν στο β' γύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο Σύριζα κατεβάζει τον Μηταφίδη και η Ελλ. Αυγή τον Ματθαιόπουλο. Οι ΑΝΕΛ τον Παπαγεωργίου, αν του επιτραπεί η συμμετοχή.

    Στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να μαυρίσουμε πρωτίστως Ιωαννίδη και Μπόλαρη. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Τζιτζικώστα (αλλά προέρχεται από τη ΝΔ, άρα κι αυτός πρέπει να καταψηφιστεί την Α'΄Κυριακή ),ο Σύριζα κατεβάζει την Χαραλαμπίδου και η Ελλ. Αυγή τον Χρυσομάλλη.

    Σε όλους τους δήμους, σε όλες τις περιφέρειες δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανέναν υποψήφιο με δεσμούς,επίσημους ή ανεπίσημους, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ),ακόμα και αν έχουμε φίλους ή συγγενείς στα ψηφοδέλτιά τους,ακόμα κι αν επέδειξαν έργο. Πρέπει να τους καταψηφίσουμε την Α' Κυριακή, να πάρουν χαμηλά ποσοστά, για να "πληρώσουν" για τους ανελέητους φόρους, τα χαράτσια, τις περικοπές παντού, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

    Για όνομα του Θεού, βγείτε από τα κομματικά μαντριά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δεκανικιών τους ( Ποτάμι, Δημάρ, Λάος ). Μαυρίστε τους ! Κόψτε τους την αλαζονεία, διαλύστε το κομματικό τους κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες. Μετά τις εκλογές θα γίνουν ασύδοτοι και θα εφαρμόσουν κι άλλα κρυφά μέτρα. Δεν θα μας αφήσουν ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις ούτε δουλειές. Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ-ΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MΩΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΩΧΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΠΩΣ Η ΒΡΩΜΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση