GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόρη του Σαμαρά τράβηξε τα φλας!

Με την κόρη του στο πλευρό του άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρωθυπουργός. Από τις σπάνιες εμφανίσεις της σχεδόν «άγνωστης»...



Με την κόρη του στο πλευρό του άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρωθυπουργός. Από τις σπάνιες εμφανίσεις της σχεδόν «άγνωστης»...
κόρης του Αντώνη Σαμαρά ήταν η σημερινή. Η 23χρονη Λένα (Ελένη-Δανάη) συνόδευσε τον πατέρα της στο εκλογικό κέντρο της Πύλου όπου άσκησε κι εκείνη το εκλογικό της δικαίωμα.
Εκείνοι που τη γνωρίζουν περιγράφουν την τρισέγγονη της Πηνελόπης Δέλτα, ως ένα ευγενικό, συνεσταλμένο, χαμηλών τόνων και γλυκό κορίτσι.
Είναι γνωστό ότι αγαπάει το τένις κι αν και θαυμάζει την πολιτική καριέρα του πατέρα της, η Λένα ακολουθεί τα χνάρια της μητέρα της και σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο City.
enikos.gr

5 σχόλια

  1. ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΟΠΟΤΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λογική λέει ότι το απόγευμα ψηφίζουν οι νεότερες ηλικίες, οπότε το λογικό είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά των υποψηφίων του Σύριζα και της Ελληνικής Αυγής.

    Πιθανόν, λοιπόν, και τα exit polls να μην αποτυπώσουν με ακρίβεια τα μεγάλα τελικά ποσοστά των υποψηφίων του Σύριζα και της Ελληνικής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάτα τον τον πούστη και την κόρη του τη Φιδίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπούτζουκας Τηλέμαχος18 Μαΐ 2014, 6:50:00 μ.μ.

    συντριβή της Πασοκ ελιάς και της πολίτικης Άνοιξης {ΓΙΑΤΙ η Ν.Δ είναι μεγάλο κόμμα} άλλα σε χέρια ντενεκέδων...Σαμαρα και Αδωνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση