GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: "ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν και τα ίδια συνθήματα"

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γγ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας τη Δευτέρα το βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης. ...



Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γγ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας τη Δευτέρα το βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, τα δυο κόμματα δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και τα...
ίδια συνθήματα, όπως «Νέα Ελλάδα», τονίζοντας ότι «ακόμα και τα συνθήματά τους αποκαλύπτουν τη σύμπλευσή τους με τη στρατηγική της ΕΕ.»

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι η «Νέα Ελλάδα» της ΝΔ είναι αυτή που προσδοκούσε εδώ και χρόνια η πλουτοκρατία που με σταθερά βήματα υλοποιεί τις απαιτήσεις της καθώς γκρεμίζει εργασιακά δικαιώματα και προχωρά σε μεταρρυθμίσεις που σημαίνουν αλλαγές που έχει ανάγκη το κεφάλαιο για την ανάκαμψη της κερδοφορίας του.

Πρόσθεσε ότι η «Νέα Ελλάδα» της ΝΔ είναι η Ελλάδα της καπιταλιστικής ανάπτυξης, όπου κερδίζουν οι λίγοι, «αυτοί που κέρδισαν και τα προηγούμενα χρόνια, αυτοί (που) θα κερδίσουν και τώρα σε συνθήκες ακόμα μεγαλύτερης έντασης του βαθμού εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης, του λαού».

Είπε ότι η ΝΔ ψεύδεται λέγοντας ότι «αυτή η Νέα Ελλάδα, που θα αφήσουμε στα νέα παιδιά αφορά όλους τους Έλληνες».

«Και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η ΝΔ -και δεν θα μπορούσε να 'ταν αλλιώς- λέει ότι μαζί με τον ελληνικό λαό θα χτίσει τη νέα, την καπιταλιστική Ελλάδα. Μόνο που και η νέα Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια και απαράλλαχτη γιατί τρέφει ψεύτικες ελπίδες, καλλιεργεί και μπόλικες αυταπάτες στο λαό ότι μπορεί να ζει το ίδιο καλά αυτός και οι εκμεταλλευτές του» είπε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε κοροϊδία τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ για δίκαιη μοιρασιά του παραγόμενου πλούτου και των κερδών, τονίζοντας ότι «σε αυτό το σάπιο σύστημα δεν μπορεί να υπάρξει δίκαιη μοιρασιά, γιατί ο καπιταλισμός, στηρίζεται στη μεγαλύτερη αδικία της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, της υποδούλωσης του λαού στα συμφέροντα των λίγων».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που διατυμπανίζει ότι θα χτίσει τη «νέα Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, τη δημοκρατική, όπου θα είναι αυτονόητη η τήρηση του Συντάγματος και των νόμων» δεν μας τα λέει καλά, ούτε καταλαβαίνει κανένας τι ακριβώς εννοεί» είπε ο κ. Κουτσούμπας προσθέτοντας «για ποιο Σύνταγμα και ποιους νόμους μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ; Για τους αντιλαϊκούς αντεργατικούς νόμους που φτιάχτηκαν πριν το μνημόνιο, κατά τη διάρκεια του και θα φτιαχτούν και άλλοι μετά το μνημόνιο, νόμοι που είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα του ΣΕΒ, που εξειδικεύουν στην Ελλάδα τις αποφάσεις, τις επιταγές της ΕΕ, των μονοπωλίων;»

skai.gr

5 σχόλια

  1. ΤΕΛΟΣ Η ΕΥΡΏΠΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ...ΚΎΡΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ..ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΣΑΜΑΡΆ ,ΒΕΝΙΖΈΛΟ, ΜΠΑΡΟΖΟ και ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ--ΑΔΩΝΙΣ--ΒΟΡΙΔΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ- ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΎΝ....ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΎΘΩΝ Α-Κ-Ο-Μ-Α....ΜΗΠΩΣ ΚΆΝΑΜΕ ΌΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΠΑΠΑΔΝΡΕΟΥ;

    περιποιεί τιμή στους έλληνες πολιτικούς και στην ελλάδα, η ανάμιξη των ξένων στο ποιός θα είναι ο επόμενος -έστω και "υπηρεσιακός (για ποιούς άρα 'γε;)"- πρωθυπουργός στην ελλάδα.

    αλλά έιπαμε, η ελλάδα είναι χώρος για τον οποίο ένας πρώην μαοϊκός και νύν μεταμεληθής "δημοκράτης", ο πορτογάλος!! μπαρόζο μπορεί να προτείνει έλληνα πρωθυπουργό.

    επίσης, τι σημαίνει το "ο κ. Σαμαράς είπε στον κ. Μπαρόζο ότι ήταν πια διατεθειμένος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με το ΠΑΣΟΚ, «κάτι που απέφευγε επί μήνες ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει ο ίδιος την πρωθυπουργία;»

    στον μπαρόζο έδινε λογαριασμό ο α. σαμαράς και οι υπόλοιποι;

    είναι εκπληκτική η παραδοσιακή φαυλότητα των ελλήνων πολιτικών που αποπνέουν οι διάλογοι...

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΊΣΕΤΕ ΆΠΛΑ.. ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΟΥΣ.. ΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ....ΤΕΛΟΣΣΣ..ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΆΣΙΝΟ ΜΠΛΕ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΎΜΒΟΥΛΟ ΨΗΦΟΟΟΟΟΟΟ...ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ...ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΠΡΑΞΗΣ....ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι τρεις 'ριξαν τον Παπανδρέου..Την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας.

    Βόμβα μεγατόνων οι αποκαλύψεις των Financial Times...

    Ο Βενιζέλος πίσω από τη πλάτη του πρωθυπουργού, εκανε κρυφές συνεννοήσεις με τον Μπαρόζο.

    Ο Μπαρόζο, στο ίδιο συνωμοτικό κλίμα, σχεδίαζε με τον Σαμαρά, πως, θα ανατρέψουν τον Παπανδρέου.

    Το δημοψήφισμα τους είχε τρομάξει. Στην Αθήνα τα παπαγαλάκια των γνωστών Συγκροτημάτων είχαν...
    αρχίσει να κανιβαλίζουν τον Παπανδρέου, φιλοτεχνώντας ενα πορτραίτο ανόητου κι ανεύθυνου ανδρός.
    Ο Παπανδρέου μετρούσε μέρες
    από τους Financial Times ...

    ΓΑΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΎ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΊΤΕ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ...ΜΕ ΒΟΥΛΑ..ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαφιοκρατία

    Διάβασα το δημοσίευμα των Financial Times για τη σύνοδο G20 στις Κάννες τον Νοέμβριο του 2011 -με τα δάκρυα της Μέρκελ, τον ζαβό Παπανδρέου, τον αδίστακτο Βενιζέλο και τον υπέροχο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο- και κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα πως αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να διαλυθεί αμέσως.

    Βέβαια, την ίδια άποψη είχα και πριν διαβάσω το δημοσίευμα των Financial Times.

    Στις 20 Νοεμβρίου του 2011, οι New York Times είχαν γράψει πως «στην Ελλάδα και την Ιταλία έγινε πραξικόπημα για να σωθεί το ευρώ».

    Στην περίπτωση της Ελλάδας, αναφέρονταν, φυσικά, στην ανάληψη της πρωθυπουργίας από
    τον Λουκά Παπαδήμο.

    Τον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος προτάθηκε από τον Μπαρόζο.

    Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εχθρός της Δημοκρατίας.

    Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία.

    Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σχέση μόνο με το ευρώ.

    Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Μαφία.

    Μαφιοκρατία.

    Όσο κι αν τα αντιευρωπαϊκά κόμματα δυναμώνουν σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης –και μάλλον θα σαρώσουν στις ευρωεκλογές-, αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα διαλυθεί με εκλογές.

    Επειδή αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν δημιουργήθηκε με εκλογές....

    ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΊΑ....ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ..ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με προκλητικούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε άνευ όρων σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Θεόδωρος Πάγκαλος από το ΒΗΜΑ FM.

    Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου, δήλωσε ότι «πρόκειται για νούμερο που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

    Από τα... βέλη του δεν ξέφυγε όυτε η υποψήφια περιφεριάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου για την οποία εκφράστηκε με σεξιστικά σχόλια. «Παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα. Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε.

    Ο κ. Πάγκαλος, δήλωσε πως για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει να προηγείται την επομένη των εκλογών η ΝΔ.

    Παρότρυνε πάντως όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά, δέχονται την ισονομία και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση. «Είναι δυο. Το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ», είπε χαρακτηριστικά.

    Εισαγγελέας και για τα σεξιστικά για την κ.Δουρου ΤΟΥ ΦΑΣΊΣΤΑ ΠΆΓΚΑΛΟΥ ...ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ...Ο ΦΑΣΙΣΜΌΣ ΤΕ-ΛΟΣ... ΤΕΛΟΣΣΣΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση