GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καταστροφή το δημοψήφισμα»

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ διεμήνυσε σήμερα στις ανατολικές περιοχές της χώρας ότι οδηγούνται στην κα...


Ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ διεμήνυσε σήμερα στις ανατολικές περιοχές της χώρας ότι οδηγούνται στην καταστροφή αν ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα για την αυτονομία τους.
Ο Τουρτσίνοφ, ο οποίος θεωρεί παράνομα τα δημοψηφίσματα στις ρωσόφωνες περιοχές Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ, κάλεσε τους πολίτες να αποδεχτούν τη διεξαγωγή συνομιλιών «στρογγυλής τραπέζης» για μεγαλύτερη αυτονομία.
Αλλά, αναφερόμενος στους ενόπλους που έχουν καταλάβει κυβερνητικά κτίρια και αρχηγεία της αστυνομίας, ο Τουρτσίνοφ είπε ότι «οι τρομοκράτες» δεν μπορεί να συμμετέχουν.
«Η απόσχιση από την Ουκρανία θα ήταν ένα βήμα προς την άβυσσο για αυτές τις περιοχές», ανέφερε ο Τουρτσίνοφ στην ιστοσελίδα του.
«Εκείνοι που υποστηρίζουν την αυτονομία δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό θα σήμαινε την απόλυτη καταστροφή της οικονομίας, των κοινωνικών προγραμμάτων και της ζωής γενικότερα για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε αυτές τις περιοχές», πρόσθεσε ο ίδιος.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση