GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

9. Όταν ο αναποφάσιστος ...ψαχουλεύει τη «Λίστα Τσίπρα»

Από τον Φώτη Καψαλά. Γκουγκλάροντας, για να βρω κάτι άλλο, έπεσα τυχαία πάνω σε μια είδηση προερχόμενη από την Ιταλία για τη  «Λίστα Τσ...

Από τον Φώτη Καψαλά.

Γκουγκλάροντας, για να βρω κάτι άλλο, έπεσα τυχαία πάνω σε μια είδηση προερχόμενη από την Ιταλία για τη «Λίστα Τσίπρα». Την πολιτική κίνηση που δημιουργήθηκε και συμμετέχει στις ευρωεκλογές για την υποστήριξη του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

Διάβασα λοιπόν ότι η «Λίστα Τσίπρα» καταδικάζει τα αυτονομιστικά δημοψηφίσματα στην ανατολική Ουκρανία και παίρνει το μέρος των δυτικών κυβερνήσεων, Αμερικής, Γερμανίας κλπ, εναντίον της Ρωσίας και του Πούτιν.

Έψαξα από περιέργεια αλλά δεν βρήκα καμιά διάψευση ούτε αντίδραση σε αυτό από τον ΣΥΡΙΖΑ που θυμάμαι πολύ καλά ότι είχε πάρει εντελώς αντίθεση θέση. Μάλιστα ο Α. Τσίπρας πήγε προ ημερών και στη Μόσχα.

«Υψηλή πολιτική», θα μου πείτε. Εκτός συνόρων. Συμφωνώ.

Να κάνω, επομένως, σα να μην υπάρχει;;

6 σχόλια

  1. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Τι να ψηφίσεις; Ψήφισε αυτόν, που χτυπά αδυσώπητα και με γκεμπελίστικες μεθόδους η Διαπλοκή, μέσα από τα ΜΜΕ της, τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν που χτυπά και φοβάται συνεχώς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ που χτυπά σήμερα, συγκυριακά, ενώ μέχρι χτες τον έγλειφε!

    Αυτό να ψηφίσετε! Να απαλλαγεί επιτέλους αυτός ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δεν καταλαβαίνεις ρε βλάκα;

    Η Αριστερά είναι κατά της επαναχάραξης των συνόρων από την εποχή του Κοσσόβου!!

    Στην Ανατολική Ουκρανία, Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩΣΗ με τη Ρωσία, αλλά ούτε καν η Ρωσία το θέλει αυτό!

    Αυτό που θέλει η Μόσχα και οι πιό ψύχραιμοι ρωσόφωνοι αυτονομιστές, είναι η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, με περισσότερα δικαιώματα και αναγνώριση της ρωσικής γλώσσας στις ανατολικές περιοχές!

    Ενώ η Κριμαία ήταν άλλο θέμα!
    Ιστορική Ρωσική Γη, η βάση του στόλου της Ρωσίας στη Μαύρη θάλασσα, που "χαρίστηκε" στην Ουκρανία διοικητικά από τον Χρουστσώφ το 1954, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ και όχι δώρο σε κάποια μελλοντική ανεξάρτητη Ουκρανία (όπως κι έγινε το 1991).

    Με αυτή την έννοια, αποκαταστάθηκε μιά σαφής ιστορική αδικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμός τα τελευταία 24ωρα. Ο κόσμος, αγανακτισμένος από τις φορολογικές δηλώσεις και τους φόρους στα ακίνητα, τα ληξιπρόθεσμα χρέη, την ακρίβεια, την κοροιδία με το κοινωνικό μέρισμα, τις απειλές για κατασχέσεις σε σπίτια και καταθέσεις, στρέφεται και ψάχνει σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους δήμους, να ψηφίσει υποψηφίους που ανήκουν στον Σύριζα, στους ΑΝΕΛ, στην Ελληνική Αυγή, το ΚΚΕ. Υπάρχει περίπτωση και στους κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες να καταψηφιστούν και να αποκλειστούν από το β' γύρο οι υποψήφιοι της ΝΔ και της Ελιάς-Πασόκ.

    Ο κόσμος κατάλαβε ότι του ετοιμάζουν νέα μέτρα και περικοπές σε εφάπαξ και συντάξεις και θα τους μαυρίσει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Όποιος τριγυρνά σε λαϊκές αγορές, καφενεία, παντού, όλοι θέλουν να μαυρίσουν τους επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ μιλάνε για ψήφο σε υποψηφίους δημάρχους που στηρίζει ο Σύριζα, η Ελλ. Αυγή και οι ΑΝΕΛ ( Καπερνάρος, Χαϊκάλης ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργούν οι δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για την παρουσία παράκεντρων εξουσίας στο ανεβοκατέβασμα πρωθυπουργών και κυβερνήσεων, ερήμην του ελληνικού λαού.

    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο κ. Παπαδήμος επιβλήθηκε ως πρωθυπουργός και αυτοί που τον επέβαλαν ήταν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι».

    Αυτό αποδεικνύει ότι όλοι οι φόροι και τα χαράτσια επιβλήθηκαν από κυβερνήσεις χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση. Σήμερα κιόλας ο Ελληνικός λαός,με τη ψήφο του στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πρέπει να σβήσει από το πολιτικό χάρτη το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ) και τη Νέα Δημοκρατία για όσα έκαναν εις βάρος μας εδώ και 34 χρόνια ! Κι οι ίδιοι ομολογούν απροκάλυπτα ότι άγονται και φέρονται από εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά το ψωροντιμπέιτ!

    Όλο το σύστημα των μιντιοπαπαγάλων προσπαθεί να περάσει στα ψιλά το ευρω-ντιμπέιτ...

    Και τι έγινε που ο Τσίπρας έσκισε στο twitter;

    Και τι πάει να πει ακούστηκε η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη και τον κόσμο;

    Οι ελληνικές εφημερίδες δεν ασχολούνται...
    με δευτερευούσης σημασίας θέματα!

    Σιγά τον ηγέτη που δεν φορούσε καν γραβάτα!

    Σιγά τον αρχηγό που δεν μίλησε καν αγγλικά! Που αύριο μεθαύριο θα του πετάξει ο Σόιμπλε κάνα "forget it Alexis" και δεν θα ξέρει να του απαντήσει ένα "yes sir"... Άσε που μπορεί να του ξεφύγει κάνα ελληνικό "αυτό θα το δούμε".

    Σιγά το πράμα που τα έβαλε ο Τσίπρας με ευρωπαίους ηγέτες.

    Εδώ ο Σαμαράς έχει αντιμετωπίσει ολόκληρο Πρετεντέρη σε συνέντευξη και τον κατατρόπωσε!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ..ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΔΩΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΦΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωνάξτε επειγόντως τον "κατάλληλο" Γιατρό!...

    Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

    Άδωνης Γεωργιάδης ...
    «Ο Τσίπρας, ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης που δεν έχει διοικήσει περίπτερο»
    ........
    Τις τελευταίες ώρες ο κ. Γεωργιάδης μοιάζει να τελεί υπό σύγχυση για να μη πω ότι έχει τρελαθεί τελείως!

    Γυρνάει τα τηλεπαράθυρα και κυριολεκτικά σκούζει και αφρίζει απειλώντας τους πάντες πως αν δεν ψηφίσουμε την πολιτική συμμορία που συμμετέχει θα καταστρέψουμε το καλό που έφεραν στην χώρα!

    Αυτός και ο Βενιζέλος είναι αυτή την στιγμή η αιχμή του δόρατος της κυβερνητικής τρομοκρατίας και είναι ολοφάνερο ότι όλοι τους είναι σε κατάσταση πανικού μια και αισθάνονται ότι ίσως πλησιάζει ή ώρα της λογοδοσίας και της απόδοσης ευθυνών όπου πολλοί εξ αυτών θα καταλήξουν στην φυλακή για τα δόλια έργα και τις κλεψιές τους.

    Βέβαια ο συγκεκριμένος κύριος που το παίζει και Υπουργό Υγείας δεν καταλαβαίνει ότι έχει καταντήσει ένα γελοίο τηλεοπτικό “νούμερο” το οποίο ανεβάζει τα ποσοστά τηλεθέασης αφού όπου το καλούν φωνάζει (μάλλον γκαρίζει) προκειμένου να επιβληθεί στους συνομιλητές του!

    Φαιδρός, ανάγωγος και θρασύς εξαπολύει τώρα ύμνους υπέρ του Σαμαρά τον οποίο όπως είναι γνωστό έβριζε με τα χειρότερα λόγια πριν αποστατήσει από το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος καταγγέλλει ότι αυτός και το άλλο το ακροδεξιό “Μπουμπούκι” εξαγοράστηκαν για να συνδράμουν την Ν.Δ του Μεσσήνιου Κωλοτούμπα.


    ΜΑΎΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΟΥΣ ..γιατί αυτός ΠΑΛΙ θα σας χευάζει ΔΕΝ αλλάζει....ΕΥΧΟΜΕ Ο κόσμος να μην φοβηθεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση