GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουβέλης: Στήριξη σε συνδυασμούς που δεν υπηρετούν στενούς κομματικούς στόχους

«Στηρίζουμε σε όλη την Ελλάδα αυτοδιοικητικά σχήματα ανεξάρτητα από κόμματα και από την κεντρική διοίκηση», υποστήριξε σε δήλωσή του...


«Στηρίζουμε σε όλη την Ελλάδα αυτοδιοικητικά σχήματα ανεξάρτητα από κόμματα και από την κεντρική διοίκηση», υποστήριξε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Αναλυτικά
«Την Κυριακή γίνονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν συνδυασμούς που δεν υπηρετούν στενούς κομματικούς στόχους.
Να στηρίξουν συνδυασμούς που αναβαθμίζουν και κάνουν ισχυρό τον ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Συνδυασμούς που με προοδευτικό πρόγραμμα δίνουν λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας και προωθούν την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.
Αυτά εκφράζει η Μαρία Γιαννακάκη, υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό «Παρέμβαση για την Αττική- Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση». Συνδυασμός που στηρίζουμε μαζί με δυνάμεις της οικολογίας.
Για τους δήμους στηρίζουμε, όπως και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μαζί με άλλες δυνάμεις, ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά σχήματα, όπως στην Αθήνα τον Γιώργο Καμίνη και στη Θεσσαλονίκη τον Γιάννη Μπουτάρη.
Στηρίζουμε σε όλη την Ελλάδα αυτοδιοικητικά σχήματα ανεξάρτητα από κόμματα και από την κεντρική διοίκηση.
Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τέτοια αυτοδιοικητικά σχήματα και συνδυασμούς, για να εκλεγούν δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι άξια πρόσωπα με προοδευτικά αυτοδιοικητικά προγράμματα».
Πηγή: www.real.gr

3 σχόλια

  1. Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση Σαμαρά η εξαιρετική εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο ντιμπέιτ των πέντε υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά έχει θορυβηθεί, αφού τα θετικά σχόλια για τον Αλέξη Τσίπρα -που είναι ο υποψήφιος της...
    Ευρωπαϊκής Αριστεράς- έρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες.


    Στο στόχαστρο των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά έχει μπει η Ιταλίδα δημοσιογράφος Monica Maggioni που συντόνισε τη συζήτηση ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους.

    Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, στη διάρκεια της συζήτησης, η Monica Maggioni ευνόησε τον Αλέξη Τσίπρα -αφού τον άφηνε να απαντάει χωρίς να τον διακόπτει συνέχεια- αλλά θα το πληρώσει ακριβά.

    Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ψάχνουν τις φορολογικές δηλώσεις της Monica Maggioni από το 1990, και αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

    Παράλληλα, γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν η Monica Maggioni έχει τίποτα χρέη στο TEBE ή κάναν απλήρωτο λογαριασμό της ΔΕΗ, ώστε να συλληφθεί και να φυλακιστεί αμέσως.

    Ο Αντώνης Σαμαράς θα ζητήσει να επαναληφθεί το ντιμπέιτ ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με συντονίστρια την Όλγα Τρέμη, η οποία δεν θα αφήνει τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει και θα τον βομβαρδίζει με τις ερωτήσεις που θα της λέει από το ακουστικό ο Megaλος ποιητής Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω αυτονόητο στοιχείο διαφάνειας και στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών, να έχουν πλήρη πρόσβαση στα εκλογικά αποτελέσματα.

    Στην εποχή του internet δε, δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια το ενδεχόμενο να δικαιολογείται η αδυναμία παροχής του συνόλου των αναλυτικών καταμετρηθέντων ψήφων ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, στον κάθε πολίτη ώστε αυτός να μπορεί να ελέγξει την ακρίβεια των αποτελεσμάτων που ανακοινώνονται.

    Αν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα όλων των συνδυασμών σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και κάνουμε μόνοι μας τις αθροίσεις που χρειάζονται, τότε μόνο θα είμαστε σίγουροι ότι αυτά που ανακοινώνει η SingularLogic (!) είναι και σωστά έναντι αυτών που ρίξαμε στην κάλπη.

    Αν σου φαίνονται αυτά που γράφω περιττά ή παράξενα, δεν έχεις παρά να επιχειρήσεις να βρεις αυτά τα αποτελέσματα στο site του ΥΠΕΣ. Κι εκεί θα ανακαλύψεις ότι τέτοια προβολή, που να τεκμηριώνει τα ευρύτερα υποσύνολα που δίδονται ανά περιφέρεια ή δήμο, απλά δεν υφίσταται!

    Πώς μπορούμε να εξακριβώσουμε ότι δεν μπαίνουν κάποιοι στον πειρασμό να .. κάνουν λάθος αθροίσεις;

    γιατί ;; γιατί έχουμε πολλούς ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ( ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ) ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ;

    Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι ο κ. Παπαδήμος επιβλήθηκε ως πρωθυπουργός και αυτοί που τον επέβαλαν ήταν «στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα ενημέρωσης και επιχειρηματικοί κύκλοι».

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ Π0ΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α ( Ή ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ )

    Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΙΑ "ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΓΚΕΙΤ", ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ).

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΔΕΟΣ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΛΥΣΣΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

    ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ Ή ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ, ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΩ "ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ",ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΕΜΜΕΣΑ Ή ΆΜΕΣΑ ( ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ , ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΣΤΟ ΚΚΕ ( ΑΝ ΚΑΙ Η Χ.Α ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ, ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση