GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε η σορός του Π. Ρήγα, τα ίχνη του είχαν χαθεί εδώ και μια βδομάδα

Δυστυχώς, ακόμα και οι πιο δύσπιστοι που πίστευαν πως ο 62χρονος Παναγιώτης Ρήγας του Γεωργίου από το Πολύλοφο Σανταμερίου Αχαΐ...



Δυστυχώς, ακόμα και οι πιο δύσπιστοι που πίστευαν πως ο 62χρονος Παναγιώτης Ρήγας του Γεωργίου από το Πολύλοφο Σανταμερίου Αχαΐας, δεν θα είχε βάλει τέλος στη ζωή του και θα βρισκόταν ζωντανός, διαψεύστηκαν.

Προχθές το μεσημέρι, εντοπίστηκε τυχαία από περαστικό το πτώμα του 62χρονου στην παραλία της περιοχής Καλάμια Κορινθίας. Άμεσα κλήθηκε το Λιμενικό και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε η σορός στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου κλήθηκαν οι συγγενείς του προκειμένου να τον αναγνωρίσουν.

Να υπενθυμίσουμε πως τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν την περασμένη εβδομάδα όταν και οι οικείοι του διάβασαν το σημείωμα που είχε αφήσει σε ένα δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ και στο οποίο αποχαιρετούσε την οικογένειά του.

Έγραφε συγκεκριμένα: «Σας αποχαιρετώ για πάντα, σας αγαπώ…».

Λίγο αργότερα, οπότε και οι συγγενείς του ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του ξεκλείδωτο στην παραλία των Αλυκών της Κάτω Αχαΐας, ενώ εκεί βρέθηκαν τόσο τα ρούχα όσο και τα παπούτσια του.

Κινητοποιήθηκαν άμεσα Αστυνομία, Λιμεναρχείο, 6η ΕΜΑΚ, εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης οι οποίοι και ερεύνησαν την περιοχή από τα ανοικτά της Δυτικής Αχαΐας έως και τη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου.

Τελικά οι έρευνες σταμάτησαν την περασμένη Κυριακή, μέχρι και προχθές που εντοπίστηκε η σορός στην παραλία του Κορινθιακού.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του Π. Ρήγα, θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που εκτελείται, ενώ την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Κορίνθου. patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση